UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Свята
  4. День системного адміністратора

День системного адміністратора

День системного адміністратора

День системного адміністратора

     2597Автор: 

Адміністратори всіх мереж об'єднуйтеся... в останню п'ятницю липня!

Саме на таку «плаваючу» дату припадає вшанування в Україні професійного свята людей, без яких неможливе нормальне функціонування сучасних (особливо корпоративних) комп'ютерних мереж.

Що й казати, цюроботу справедливо порівнюють з працею лікаря. Добре працюєш — про тебе ніхто й не згадає. Адже все налагоджено й функціонує ніби само по собі. Але не дай Бог, техніка в офісі почне давати збої. Тут вже про сисадміна згадувати будуть без втоми!

Започаткування традиції вітати системних адміністраторів приписують висловлюванню американського сисадміна ТедаКекатоса, який вважав, що «хоча б раз на рік користувачі повинні відчути вдячність до тих людей, завдяки яким їх мережі нормально працюють». Таким чином, у 2000 році 28 липня це свято було відзначено вперше.

З цієї дати й повелося в останню п'ятницю липня з вдячністю згадувати тих співробітників, від яких безпосередньо залежить нормальна робота мереж і комп'ютерів в офісах, без якої просто неможливий нормальний функціонал сучасних компаній.

У цей день у світі прийнято висловлювати сисадмінам глибоку вдячність, виявляти підвищену увагу, дякувати і навіть дарувати подарунки.

Ближайшие праздники


↑ Вгору