UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Свята
  4. Міжнародний день управління проектами​

Міжнародний день управління проектами​

Міжнародний день управління проектами​

Міжнародний день управління проектами​

     5381Автор: 

Щороку в перший четвер листопада, світова спільнота керівників проектів відзначає своє професійне свято - Міжнародний день управління проектами ((IPM).

Створене в 2004 році, це свято виділяється серед більшості інших професійних урочистих дат. День IPM - не просто привід посвяткувати, він призначений для спеціальних заходів, покликаних заохочувати проектні організації світу й ті структури, які в своїй роботі використовують методологію управління проектами.

В Міжнародний день управління проектами, прийнято планувати та проводити різні «заходи визнання», як у своїх організаціях, так й спільно з іншими проектними компаніями, що працюють на місцевому рівні. Мета таких заходів - вдячність та визнання результатів роботи керівників проектів та команд, які вони очолюють.

Корпоративні звітні зустрічі всередині компаній, спільні події, які об'єднують команди різних проектів, презентації нових керівників та команд на різні проекти - все це, представники проектного управління, намагаються планувати й проводити, саме в цей день.

Подяка разом із демонстрацією результатів роботи, що приурочені до дати професійного свята, на думку фахівців цієї сфери, стають відмінними мотиваторами для ще більш плідної роботи проектних команд та їх керівників на рік вперед.

У корпоративних культурах різних країн серед колективів підлеглих прийнято у цей день дякувати своїм керівників та навіть робити їм невеликі приємні подарунки - презентаційні сніданки або просто тістечка з кавою. Таким чином, колективи демонструють вдячність своїм проектним менеджерам за грамотне керівництво, обумовлюючи прагнення начальства й надалі правильно планувати, та здійснювати результативний контроль за дотриманням термінів й якості виконання роботи, передбаченої будь-яким проектом.

Ближайшие праздники


Часто шукають

↑ Вгору