UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. Ринок праці України
  5. Каких работников не хватает Украине

Каких работников не хватает Украине

20.10.2017 1070Автор: Олександр Мавлідінов
Каких работников не хватает Украине

Каких работников не хватает Украине

20.10.2017     1070Автор: 

Как сообщал уже Jobs.ua, согласно данных Государственной службы занятости, почти половина зарегистрированных там вакансий – рабочие специальности. Их «не закрытие» говорит о том, что в Украине серьезный дефицит высококвалифицированных рабочих.

По итогам направления вакансий, размещенных в сентябре, основную потребность в опытных рабочих руках испытывают такие производственные направления, как сборка оборудования и машин, контроль за эксплуатацией технологического оборудования, обслуживание оборудования.

При более чем 73 000 зарегистрированных вакансий, только 32 000 – это предложения занять рабочие места по указанным выше направлениям.

Кроме этого, девять с лишним тысяч вакансий ждали в сентябре сотрудников в сферы услуг и торговли.

Согласно географии предложений о работе, больше всего (12 571 вакансия) на работу звали в Киеве. Следом идут Львовская область, предлагающая 6 608 вакансий, Днепропетровская область – 5 498 предложений, киевская – 4 767 вакансий, Житомирская – 3 466, Полтавская – 3 96, волынская – 2 959.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору