UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Новини
  5. Штраф за бесплатный проезд в Киеве увеличат до 150 гривен

Штраф за бесплатный проезд в Киеве увеличат до 150 гривен

27.05.2011 429

Если это случится, то при стоимости проезда 1,5 грн. — штраф возрастет с 30 до 150 грн. «Турникеты — один из способов заставить людей платить. Еще один способ — штраф. Поэтому мы будем обращаться в Кабмин, чтобы поднять штраф с 20-кратного размера стоимости поездки до стократного, чтобы было ощутимо финансово», — заявил нам начальник главка транспорта КГГА Евгений Водовозов.

 По его словам, человек, который заплатит такой штраф, больше никогда бесплатно ездить не будет. В КП «Киевпастранс» говорят, что когда проезд стоил 50 копеек, а штраф был 10 грн., зайцев было много. «Когда тариф увеличили до 1,5 грн., а штраф до 30, зайцев поубавилось, а доходы предприятия увеличились», — сказал нам замгендиректора КП Сергей Литвинов. Пока в главке транспорта думают над тем, чтобы выписывать людям протоколы, если человек не может уплатить на месте. Если же он не оплатит и потом, будут обращаться в суд.



Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору