UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Новини
  5. Сливочное масло в Украине резко подорожало

Сливочное масло в Украине резко подорожало

11.10.2010 379

Об этом свидетельствуют данные Министерства аграрной политики Украины.

По данным на 8 октября 2010 г., средняя оптово-отпускная цена (с НДС) на нефасованное сливочное масло (72,5% жира) от перерабатывающих предприятий в Украине составляла 45,22 грн. за 1 кг, что на 8% больше по сравнению с ценой месяц назад (41,91 грн./кг) и на 55% больше по сравнению с ценой год назад.

При этом на 8 октября минимальная цена – 30 грн./кг - на масло наблюдалась в Черкасской области, а максимальная – 56,24 грн./кг – в Донецкой области.

Что касается розничной цены на сливочное масло, то, по данным мониторинга изменения цен индикативной группы продуктов, проводимого порталом BIZ.liga.net., на 6 октября цена сливочного масла (78% жира) в некоторых торговых сетях составляла 13,56 грн./200 гр., что на 8,6% больше по сравнению с ценой (12,48 грн.), зафиксированной на аналогичную дату в сентябре.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору