UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Це важливо знати кожному
  5. Стендап в умовах війни: українські коміки, яких варто переглянути на вихідних (ч. 3)

Стендап в умовах війни: українські коміки, яких варто переглянути на вихідних (ч. 3)

10.06.2022 310
Стендап в умовах війни: українські коміки, яких варто переглянути на вихідних (ч. 3)

Стендап в умовах війни: українські коміки, яких варто переглянути на вихідних (ч. 3)

10.06.2022     310

…Або під час перерви на чай чи каву. Але тоді будьте обережні, щоб не обпектися, бува, гарячим напоєм. Ми вас попередили, тож рухаємось далі. Сьогодні в нас остання, третя стаття про українських коміків, яких варто переглянути, коли відпочиваєте від роботи. Не забуваємо, що розкисати усім нам тут, у тилу, категорично не можна.

Роман Щербан, «ВИПАДКОВА РОЗМОВА ВОСЕНИ»

Цей чудовий комік багато років працював вчителем у школі, а також аніматором, тож йому є що повідати вам цікавенького. Окрім випадків зі своєї педагогічної практики, Роман Щербан любить розповісти зі сцени про своїх батьків – втім, як і Дзюнько та Яремій, яких ми згадаємо нижче. Та й не тільки про це Щербан повідає глядачам у своєму сольному стендапі з поетичною назвою «Випадкова розмова восени». Вмикайте та дивіться, коротше.

Вуса Щербана теж заслуговують на увагу. Ви зауважили, як вони йому імпонують? Щербан без вусів – зовсім інший Щербан. Це яскраво видно в тих випусках «Культурної оборони», коли за чималий донат Роману таки довелося зголити всю рослинність зі свого обличчя. Аж помолодів, і став гірше жартувати. Жартуємо, звісно.

Вадим Дзюнько, «ГУМОР СЕРЕД НАС»

З Рівного чи таки Квасилова Вадим Дзюнько? Носить справжні окуляри чи просто випендрюється? На ці та багато інших питань ви отримаєте відповіді, переглянувши дійсно вартий уваги сольний виступ Дзюнька. Виступ триває майже 50 хвилин, тож за одну перерву на чай чи каву його не подивишся. А от на вихідних, та в компанії друзів чи близької людини – саме те, що треба. Звісно, якщо ви любите стендап і вас не бентежить, скажімо так, певний відсоток лайливих слів, якими Дзюнько любить «присмачити» свої жарти. Але майстерність коміка визначається передусім тим, як він вміє подати публіці історії з власного життя, кумедні випадки та курйози. І з цим у Дзюнька, як і всіх наших сьогоднішніх коміків, усе на висоті.

Тарас Стадницький, «STANDUP В УКРИТТІ»

Цей виступ Тараса Стадницького триває майже 15 хвилин, але позитиву від його жартів ви отримаєте значно більше. Тим паче, Тарас Стадницький примудрився вмістити у своєму короткому виступі чимало всякої всячини: дзвінок від СБУ, жартівливі роздуми про настання старості, взаємозв’язок погоди та суглобів, про «йой» та «тю» як замінник рос. «что ж ета такоє?» і не тільки. Дивіться, лайкайте, отримуйте заряд позитивного настрою та передавайте його далі.

Тарас Яремій

Зауважте, з якою любов’ю Тарас Яремій розповідає про своїх батьків. Зауважте, яку любов випромінюють його очі та обличчя. Безперечно, він зростав у чудовій родині, і всім дітям хочемо побажати таких чудових батьків. Так, зі сцени від Тараса «дістається» і його мамі, і батьку, але ж усі ми розуміємо, наскільки сильно він їх любить і поважає. Слухаючи Тараса Яремія, починаєш пригадувати кумедні історії з власного дитинства, які траплялися під час домашніх посиденьок, навчання в школі і т.д. Кожному з нас буде, що пригадати.

Портал з пошуку роботи Jobs.ua нагадує своїм читачам, що відпочивати теж потрібно, щоб зберігати бадьорий настрій і не втрачати присутності духу. І якщо вам сподобаються виступи наших коміків – не соромтеся, розповідайте про них на роботі, своїм друзям та рідним. Щоб, як казав класик, і чужому навчатися, і свого не цуратися.

Читайте також

  • Розміщення вакансій на сайті Jobs.ua19 серпень, 2024

    Jobs.ua хоче підтримати Кращих Роботодавців і розширити можливості Шукачам роботи у важку хвилину, тому продовжує працювати в галузі працевлаштування та зберігає знижки і можливість безкоштовного розміщення вакансій для роботодавців.

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


Часто шукають

↑ Вгору