UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ТОВ "СОБІ" в Києві

ТОВ "СОБІ"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 9 листопада 2015

Опис компанії

ТОВ «СОБІ» - динамічно розвиваюча компанія, яка займається гідромеханізованими та гідротехнічними роботами як на ринках України, так і за кордоном. На сьогоднішній день компанія займає одну з провідних позицій за обсягами виконаних гідромеханізованих робіт.

Ми пропонуємо послуги спеціалізованого гідротехнічного обладнання та механізмів, які знаходять застосування у найрізноманітніших галузях, де проводяться операції з розробки підводних грунтів.

Компанія має багаторічний досвід виконання гідромеханізованих та гідротехнічних робіт в різних регіонах України, висококваліфікований персонал інженерів, спеціалістів, які у короткі терміни допоможуть Вам виконати комплексно-технічне рішення Вашої проблеми, починаючи з етапу проектування, та запропонують різні варіанти вирішення конкретних проблем, пов'язаних з їх виконанням.

Розширюючи свою діяльність на українському ринку, компанія постійно вдосконалює свій парк технічного обладнання, використовує найсучасніші технології та методики виконання робіт. Компанія висуває такі основні принципи роботи - виконання вимог замовників з максимальною ефективністю в короткі терміни. Наявність земснарядів різної продуктивності, розмірів, типів, способів їх доставки до об'єктів (суша, вода) дозволяє виконувати вимоги замовників у найрізноманітніших місцях України та за її межами.

Показати контакти

Вакансії в ТОВ "СОБІ"


Часто шукають

↑ Вгору