UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в «КБФ» в Києві

«КБФ»

 Заблокована Перевірено
На сайті з 3 червня 2020

Опис компанії

Товариство з обмеженою відповідальністю " КБФ" засноване в 1999році. Основним напрямком діяльності підприємства є виготовлення кондитерських виробів. 

Компанія ТОВ «КБФ», вже більше 22 років здійснює свою діяльність на кондитерському ринку України. Ми виробляємо понад 100 найменувань кондитерських виробів: печиво, цукерки, вафлі, печиво з кремом (сендвіч) і бісквітна група.

Вироблена нами продукція реалізовується як на внутрішньому ринку України, так і на експорт, в більш ніж 20 країн. Крім цього, ми виробляємо продукцію для наших українських та зарубіжних партнерів під їх власними торговими марками.

Останні кілька років, компанія займається модернізацією виробничих ліній для збільшення потужностей і поліпшення якості продукції, що випускається. Модернізація дала можливість виробляти нові, інноваційні види продукції, а також розширити асортимент за існуючими продуктовими групами.

На ТОВ»КБФ» впроваджена інтегрована система менеджменту у відповідності вимогам стандартів ISO 9001 і ISO 22000 (HACCP).

Показати контакти

Вакансії в «КБФ»


Часто шукають

↑ Вгору