UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Нова Пошта в Києві

Нова Пошта

 Заблокована Перевірено
На сайті з 20 лютого 2017

Опис компанії

«Нова Пошта» — лідер експрес-доставки в Україні!

З моменту заснування в 2001 році компанія «Нова Пошта» пропонує своїм клієнтам якісні та зручні послуги експрес-доставки відправлень в будь-яку точку України.

Швидку та надійну доставку забезпечує злагоджена робота логістичного ланцюжка найбільшої мережі відділень та високотехнологічних терміналів по Україні.

Робота компанії «Нова Пошта» ґрунтується на п’яти принципах: якість — сервіс — персонал — розвиток — ефективність. Впровадження цих постулатів на практиці дозволило Компанії стати безумовним лідером на ринку експрес -доставки.

Компанія є одним з найбільших роботодавців України і налічує понад 10 тисяч висококваліфікованих спеціалістів. В команді «Нової Пошти» панує атмосфера співпраці та взаємодопомоги, відповідальності та орієнтовності на результат.

"Нова Пошта" цінує своїх співробітників, вважаючи їх невід'ємною частиною стрімкого розвитку Компанії, надає можливість для кар'єрного зростання та створює комфортні умови роботи, які дозволяють співробітникам реалізовувати свій професійний потенціал.

Особливу увагу Компанія приділяє навчанню та розвитку своїх співробітників. Для цього були створені учбовий центр та корпоративний університет.

Робота в компанії «Нова Пошта» — це:

  • Робота в надійній компанії під відомим брендом
  • Офіційне працевлаштування
  • Молодий і дружний колектив
  • Гідний рівень фінансової компенсації
Показати контакти

Вакансії в Нова Пошта


Часто шукають

↑ Вгору