UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в АБ "Диамантбанк" в Києві

АБ "Диамантбанк"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 14 лютого 2007

Опис компанії

Діамантбанк — банк, що орієнтований на задоволення всіх фінансових потреб клієнта, шляхом надання максимально повного набору банківських послуг високої якості. Діамантбанк заснований 17 листопада 1993 року. Банк орієнтується на світові стандарти обслуговування клієнтів і рівною мірою дорожить кожним із них.
Діамантбанк — банк, що орієнтований на задоволення всіх фінансових потреб клієнта, шляхом надання максимально повного набору банківських послуг високої якості.

Діамантбанк заснований 17 листопада 1993 року. Банк орієнтується на світові стандарти обслуговування клієнтів і рівною мірою дорожить кожним із них.

Створюючи атмосферу взаємовигідного співробітництва, Банк надає широкий спектр послуг:
 • для юридичних осіб — розрахунково-касове обслуговування, кредитні, факторингові та лізингові програми, депозити, документарні операції, карткові продукти, операції з цінними паперами та інвестиційні проекти;
• для фізичних осіб — розрахунково-касове обслуговування, споживче кредитування, автокредитування, іпотечні програми, депозити, карткові продукти, грошові перекази, оренда банківських сейфів.

Філіали та відділення Банку знаходяться в м. КиЇв, Бровари, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Львів, Харків, Симферополь та Луцьк.

Банк продовжує активно розвивати регіональну мережу відділень та філій, як в м. Київ так і по всій Україні.

З побажаннями успіху,
Команда
 
Діамантбанку 
 
Сьогодні Діамантбанк запрошує на роботу наступних спеціалістів в регіонах:
Показати контакти

Вакансії в АБ "Диамантбанк"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору