UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Архітектурна компанія «Конструктив» в Львові

Архітектурна компанія «Конструктив»

 Заблокована Перевірено
На сайті з 2 квітня 2018

Опис компанії

Команда архітектурної компанії «Конструктив» росла і формувалась не один рік. З гордістю і усвідомленням пройденого шляху у червні 2017 року ми відмітили першу вагому дату – десять років від виконання нашого першого дизайнерського проекту. Дизайн-проект, який ми робили тоді, пам’ятаємо як зараз – це був проект перепланування двокімнатної квартири у старому польському будинку, переробленому за радянських часів у комунальний. Жити у таких квартирах незручно, і тому часті випадки звертань до дизайнерів чи архітекторів – прохання замовників якимось чином покращити існуючі житлові умови.

Від тоді компанія «Конструктив» пережила кілька криз, революцію, переживає війну, незмінно тримаючись за єдині прийнятні нам етичні норми обслуговування – бачення Клієнта як головного партнера бізнесу та постійне навчання працівників високій якості проектування та об’ємно-просторових вирішень інтер’єрів і архітектурного проектування по найновітніших технологіях.

За час існування компанія «Конструктив» підготувала та випустила ряд дизайнерів, архітекторів та інженер-конструкторів, у тому числі й вчорашніх студентів, котрі працюють на інших архітектурних ринках України та навіть у інших країнах. Висока оцінка Клієнтами наших архітектурних проектів, проектів дизайну, архітектурного стилю нашої організації дозволяє нам привносити власні рефлексії у архітектурне середовище, закладати своє бачення і долучатись до вирішення вигляду зовнішнього середовища сучасних реалій України.

Основні принципи, які ми закладаємо у кожен проект, складаються з двох груп факторів – естетично-ергономічні та психологічно-організаційні. Перша група факторів включає в себе роботу з архітектурними пропорціями, тенденціями ринку та обов’язковим слідкуванням за змінами смаків споживачів. Друга група включає у себе розробку на нашій базі спеціальних техніко-архітектурних інструментів опитування та аналізу отриманої від Клієнта інформації, опираючись на яку, можна буде швидко і з мінімальною кількістю зауважень до переправлення виконати якісний архітектурний проект або дизайн-проект та, не затягуючи, приступати до його втілення. У цьому моменті настає найцікавіше, адже дуже хочеться максимально реалістично виконати проект, у стислі терміни та ще й так, щоб він мав високу якість виконання. Власне через проведення постійних авторських наглядів та будівельного контролю об’єктів ми передбачаємо наперед усі загрози, що можуть виникнути.

Звертайтесь до нашої проектної організації і ви будете приємно здивовані якістю та особливим підходом до усіх архітектурних рішень! З повагою, команда ТзОВ «Архітектурна компанія «Конструктив»

Показати контакти

Вакансії в Архітектурна компанія «Конструктив»

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору