UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в БИБУС Украина в Україні

БИБУС Украина

 Заблокована Перевірено
На сайті з 22 листопада 2017

Опис компанії

Компанія «Товариство з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями «БІБУС Україна» (ТОВ з ІІ «БІБУС Україна») була створена у 2005 році як представництво BIBUS AG в Україні і стала частиною міжнародного холдингу BIBUS Holding, штаб-квартира якого розташована в м. Цюріх (Швейцарія).

BIBUS AG разом із своїми представництвами у 25 європейських та азійських країнах, а також BIBUS HYDRAULIK AG і SAUER BIBUS GmbH - це група компаній з більш ніж 60-річним досвідом роботи в областях гідравліки, пневматики, мехатроніки та захисту навколишнього середовища.

Девіз SUPPORTING YOUR SUCCESS (В ПІДТРИМКУ ВАШОГО УСПІХУ) повністю відображає наше прагнення до тісної співпраці з клієнтами на спільному шляху до успіху. Розуміння ситуації і стану справ у різних галузях промисловості України в поєднанні з багаторічним досвідом і розвиненою корпоративною структурою холдингу дозволяють нам забезпечити замовника обладнанням високої якості за доступними цінами і надавати належне після продажне обслуговування.

Головними критеріями вибору постачальників для BIBUS AG завжди були та залишаються якість продукції, сервіс, технічна підтримка та гарантії виробника. На сьогоднішній день компанія співпрацює з понад 50 постачальниками з Європи, Північної Америки, Японії та представляє їх інтереси на ринках Європи, країн СНД та Азії. З більшістю постачальників компанія працює на умовах «ексклюзивної дистрибуції», що дозволяє нам пропонувати ціни «від виробника».

Завдяки власним розробкам, ми доповнюємо продукцію наших постачальників інноваційними вдосконаленнями, орієнтованими на вимоги, які висуває сучасний ринок. Ультрасучасні випробувальні стенди дають можливість змоделювати (провести) серійні або індивідуальні тести компонентів та/або комплексних систем.

З метою максимального задоволення потреб наших клієнтів ми підтримуємо постійний склад компонентів та витратних матеріалів, що забезпечує мінімальний термін поставки продукції в необхідній кількості.

Показати контакти

Вакансії в БИБУС Украина

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору