UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Кафе «Біля яру» в Києві

Кафе «Біля яру»

 Заблокована Перевірено
На сайті з 30 травня 2017

Опис компанії

Всі знають, що тільки в Україні святкування відбуваються у супроводі веселих пісень та галасливих танців й головне – за багатим столом.
Тільки у нас під час бенкету у повітрі пахне по-справжньому смачно, а душа радіє та тішиться! Хочемо вас порадувати – вам не треба їхати далеко, усю багатогранність української кухні, незабутніх веселощів та справжню українську гостинність ви знайдете у кафе “Біля яру”.

Саме тут все дуже по-українськи: очеретяний дах, плетений паркан та загородки літньої тераси, деталі інтер’єру та гостинний персонал, вбраний у національні костюми, а головне – привітна та сонячна атмосфера навіть у найпохмуріший день. Але це ще не все! Усе, що ви побачите у меню кафе “Біля яру” – роблять працівники закладу : маринований оселедець, запечене до хрусткої скоринки соковите м’ясо, справжній український борщ або вареники. Ви просто пальці оближете та захочете скуштувати ще!

Якщо ви вирішите святкувати день народження, ювілей, весілля або дитяче свято чи у вас просто є чудовий привід для бенкету – для вас прикрасять залу як ви того забажаєте, а тамада та весела жива музика зроблять ваш відпочинок незабутнім!

Чекаємо Вас.

Показати контакти

Вакансії в Кафе «Біля яру»

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору