UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ПРАТ «Чернігів-Авто» в Чернігові

ПРАТ «Чернігів-Авто»

 Заблокована Перевірено
На сайті з 11 листопада 2011

Опис компанії

Підприємство «ЧЕРНІГІВ-АВТО» розпочало перші кроки в обслуговуванні автомобілів в березні 1972 р., тоді ще під назвою – Чернігівське обласне виробниче об'єднання «Укрголовавтотехобслуговування».

Сьогодні «ЧЕРНІГІВ-АВТО» є регіональним представником ТОВ «Українська Автомобільна Корпорація» та офіційним партнером таких відомих брендів як KIA, CHERY, JETOUR.

Основними перевагами «ЧЕРНІГІВ-АВТО» на автомобільному ринку серед конкурентів є:

найширша гамма модельного ряду автомобілів,  великий вибір оригінальних запасних частин та витратних матеріалів,  різноманітність кольорів та комплектацій,  широкий спектр сервісних послуг: від професійного миття Вашого автомобіля до комп'ютерної діагностики всіх систем та агрегатів.

До складу підприємства входить філія "Прилуки-АВТО" (м.Прилуки).

У нашому автосалоні Ви завжди зможете детально ознайомитися з характеристиками авто, що цікавить Вас, провести тест-драйв, отримати знижки при оптовій покупці (від 2-х автомобілів) і додаткові подарунки.

Бюджетним організаціям та їхнім керівникам ми пропонуємо гнучку систему знижок при покупці автомобіля з урахуванням нюансів лімітованого фінансування, участь у тендерах, документальний супровід.

На базі нашого підприємства здійснюється сервісне, гарантійне та післягарантійне обслуговування, продаж витратних матеріалів та запасних частин для придбаного Вами автомобіля. Розроблено спеціальну програму знижок на фірмовий сервіс для кожного відвідувача нашого автосалону. Вам просто потрібно відвідати нас та безкоштовно отримати картку на знижку у розмірі 3%, з можливістю отримання додаткового дисконту до 7% при регулярному обслуговуванні Вашого автомобіля на СТО нашого підприємства.

Показати контакти

Вакансії в ПРАТ «Чернігів-Авто»


Часто шукають

↑ Вгору