UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Джерела М в Києві

Джерела М

 Заблокована Перевірено
На сайті з 4 квітня 2016

Опис компанії

Видавництво "Зелений пес" існує на українському книжковому ринку з 1999-го року. І на цей час міцно тримає свої позиції серед найвідоміших видавництв Україні. Спеціалізується “Зелений пес” на сучасній художній літературі та художній літературі для дітей.

Засновники — відомі письменники та громадські діячі Брати Капранови . Вони добре знаються на тому, що цікавенького запропонувати своєму читачеві.

Видавництво співпрацює з більш ніж 100 українськими та іноземними авторами. Зараз видано більше 250 назв книг в межах 25 серій. У нас Ви знайдете книжки на будь-який смак і для різного віку : книжки для дітей, підлітків, шанувальників класичних жанрів та сучасної прози, любителів фантастики та чоловічих жанрів.

В нашому асортименті, як художні, так і пізнавальні книги: від таких авторів як Сінкен Гопп, Джеральд Даррелл, Роберт Шеклі, Брати Капранови, Марина та Сергія Дяченки, Генрі Лайон Олді, Громовиця Бердник, Ольга Кобилянська, Олександр Грін, Ірина Вільде, Анатолій Григорук, Юрій Ячейкін, Олексій Волков, Катерина Хінкулова та багато інших.

Одним з головних завдань видавництва є популяризація української мови в усіх сферах життя. Якісна українська книга обов’язково має потрапити до тих, хто її заслуговує. Книги “Зеленого пса” є доступними для будь-якого читача, незалежно від статків та смаку.

Наша читацька аудиторія постійно збільшується. Ми вже досягли значних успіхів у виданні популярної української літератури і не збираємо зупинятися на досягнутому — в розробці ще багато нових серій та цікавих проектів. Тож лишайтеся з нами і приємні враження від якісної літератури Вам забезпечені!

Показати контакти

Вакансії в Джерела М

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору