UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Форум НДО в Україні в Києві

Форум НДО в Україні

 Заблокована Перевірено
На сайті з 10 жовтня 2017

Опис компанії

Форум НДО в Україні є членською організацією, яка об’єднує міжнародні і національні НДО, що надають гуманітарну допомогу і сприяють відновленню України.

Форум НДО в Україні тісно співпрацює з українськими та міжнародними НДО, а також з нетрадиційними гуманітарними діячами, у тому числі установами, департаментами та управліннями ООН та урядом України. Форум НДО в Україні прагне працювати разом з існуючими механізмами координації в Україні.

Цілі Форуму НДО в Україні:

  • Сприяти на оперативному рівні обговоренню організаціями, які відгукнулися на кризу в Україні, питань, що пов’язані з доступом, безпекою на місцевому рівні, синергією та дублюванням, політичними питаннями, які впливають на здійснення програм, тощо.
  • Здійснювати обмін інформацією в рамках відкритого обговорення та вирішення питань, що стосуються здатності установ надавати допомогу, наприклад, з реєстрації, законодавства, координації, фінансування.
  • Нарощувати потенціал міжнародних та національних НДО за допомогою семінарів і практикумів.
  • Виступати від імені спільноти НДО з узгоджених стратегічних і нагальних питань, пов’язаних з гуманітарною діяльністю.

Основні цінності Форуму НДО в Україні:

Кожна організація-член Форуму НДО в Україні керується основними принципами, які забезпечують успішну роботу та співпрацю:

  • Кожна НДО за характером є некомерційною, неурядовою, незалежною, організованою та самоврядною.
  • Члени Форуму НДО вважають повагу, співробітництво та спільні дії з іншими громадськими організаціями корисними для розвитку спільних цілей, оскільки співробітництво для загального блага може зменшити дублювання послуг, посилити адвокасі, з’єднати різноманітні сили та ресурси, а також сприяти ефективності у вирішенні пріоритетних завдань.
  • Члени Форуму НДО працюють прозоро, чесно, без корупції та відповідають за власні дії та рішення — не лише перед донорами та державними органами, але і перед людьми, з якими та для яких вони працюють, партнерськими організаціями та громадськістю в цілому.
  • Члени Форуму НДО визнають, що їхня діяльність впливає на сприйняття Форуму НДО та його членів.
  • Члени Форуму НДО не використовують та не перекручують членство у Форуму НДО для особистої або організаційної вигоди.
Показати контакти

Вакансії в Форум НДО в Україні

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору