UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Издательский дом "Киево-Могилянская академия" в Києві

Издательский дом "Киево-Могилянская академия"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 4 квітня 2016

Опис компанії

Видавничий дім "КМ-Академія" створений 1996 року як дочірнє підприємство Національного університету "Києво-Могилянська академія" задля задоволення потреб відродженного Університету та широкого загалу в україномовних підручниках, навчальних посібниках, словниках та іншій видавничій продукції.

Продовжуючи традиції просвітництва і книгодрукування, започатковані в Академії майже чотири століття тому, Видавничий дім "КМ-Академія" вже випустив у світ понад 230 книжок з різної тематики, зокрема видання з історії, філософії, економіки, культурології, права, соціології, природничих наук та інших галузей знань. Окремі підручники та посібники унікальні за викладом предмета навчання, деякі не мають аналогів серед вітчизняних видань.

Видавничий дім "КМ-Академія" - одне з небагатьох видавництв України, де більшість книжок виходить у серіях, що вже набули популярності серед читачів. Це, зокрема, серії: "Християнські філософи", "Джерела мудрості", "Були, є і будемо вовіки", "Людина і суспільство", "Книга НаУКМА", "Наукові записки", "Інавгураційна лекція", "Підручники", "Навчальні посібники", "Методичні посібники", "Бібліографічні покажчики", "Спадщина НаУКМА".

За художнім оформленням, дизайном і поліграфічним виконанням наші видання відповідають найсучаснішим вимогам.

Показати контакти

Вакансії в Издательский дом "Киево-Могилянская академия"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору