UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Клініка Генетики Репродукції "Вікторія" ТОВ в Києві

Клініка Генетики Репродукції "Вікторія" ТОВ

 Заблокована Перевірено
На сайті з 25 травня 2016

Опис компанії

Клініка генетики репродукції «Вікторія» розпочала свою роботу в 2007 році. Сьогодні ми є одним з провідних центрів експертного рівня з питань безпліддя в Україні і маємо стабільно високі показники ефективності роботи. Майже кожна друга родина, яка проходить лікування у «Вікторії», відчула щастя батьківства завдяки зусиллям команди наших спеціалістів. За цей час у нас народилося понад 2700 малюків з допомогою допоміжних репродуктивних технологій.

Це говорить про те, що наші методи діагностики та препарати – сучасні та ефективні, а професіоналізм – вартий поваги. А ще – що найближчим часом з такою ж вірогідністю щасливими батьками можете стати і ви.

Наша місія
Ми живемо і працюємо в ім’я народження майбутнього здорового покоління, бажаних і довгоочікуваних дітей, які стануть золотим фондом нашого суспільства в близькому майбутньому. Тому всі наші знання, досвід і можливості ми підкорили одній єдиній меті – дати початок новому життю.

Нам довіряють
З надією стати батьками до клініки «Вікторія» звертаються пацієнти з різних країн: США, західної Європи, Ізраїлю, близького зарубіжжя. Вирішальну роль при цьому відіграють високий рівень технологій ЕКЗ, досвідчені лікарі, відповідний сервіс і високі результати у лікуванні безпліддя у нашій клініці

Показати контакти

Вакансії в Клініка Генетики Репродукції "Вікторія" ТОВ

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору