UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Лигор Сикьюрити в Чернівцях

Лигор Сикьюрити

 Заблокована Перевірено
На сайті з 20 червня 2018

Опис компанії

За час свого існування охоронне підприємство "ЛІГОР СЕК'ЮРІТІ" заслужило репутацію надійної і стабільної організації, що динамічно розвивається на ринку охоронних послуг Чернівців та всієї Чернівецької області. Сьогодні охоронна фірма - одна з найбільших фірм міста в цьому секторі ринку.


В основу ідеології компанії покладені професіоналізм, ефективна взаємодія з правоохоронними органами, оперативне вирішення поставлених завдань, гнучкий підхід до співпраці, а також використання новітніх технологічних розробок в області засобів охорони.


Кадровий кістяк охоронного підприємства складають ліцензовані охоронці (100 чоловік), що володіють високими професійними навичками та досвідом. Основна частина співробітників фірми - колишні офіцери армії і флоту, а також силових структур.


Охоронна фірма «ЛІГОР СЕК'ЮРІТІ» надає повний спектр послуг, починаючи з забезпечення безпеки об'єктів технічними засобами, куди входять: монтаж охоронних систем і систем відеоспостереження, контролю доступу будь-яких видів складності, технічне обслуговування цих систем, моніторинг об'єктів, і закінчуючи безпосередньо охоронними послугами: фізичної охороною об'єктів, виїздом груп швидкого реагування по сигналу «Тривога», супроводом цінних вантажів і охороною VIP-персон.


За час своєї роботи охоронна фірма «ЛІГОР СЕК'ЮРІТІ» стала лідером ринку охоронних послуг м. Чернівці, що впевнено і надійно захищає життя і майно своїх клієнтів.

Показати контакти

Вакансії в Лигор Сикьюрити

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору