UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Логистическая Компания в Києві

Логистическая Компания

 Заблокована Перевірено
На сайті з 16 вересня 2020

Опис компанії

креативна команда, що відповідає на будь-який виклик!

Історія

Компанія почала своє існування з 1995 року, як агент великого міжнародного логістичного провайдера. Всі ці роки ми успішно надаємо повний сервіс в міжнародному логістичному експедируванні вантажів «від дверей до дверей» будь-якими видами транспорту. Наш акцент — з'єднання всіх послуг з експедирування вантажу в єдиний продукт для клієнта, навіть якщо ланцюги поставок надаються різними логістичними операторами.

Account Management — це індивідуальні клієнтоорієнтовані рішення високих стандартів.

Також з 2013 року було залучено кращих експертів ринку для виходу на ринок контрактної логістики в Києві і надання 3 PL сервісу.

Визнання

Ми висловлюємо особливу подяку Клієнтам, з якими у нас тривале і взаємовигідне співробітництво. Ми високо цінуємо роботу з Вами і Вашими співробітниками. Наші довгострокові відносини і Ваші рекомендації — безцінна нагорода для нас і активна складова нашого безперервного розвитку.

Щиро бажаємо успіхів та процвітання нашим Клієнтам!

Стандарти якості

Перемагайте конкурентів не ціною, а особливими якостями своєї продукції. Майкл Рейнор

Ефективна організація логістики, заснована на стандартах якості та автоматизації, швидкості прийняття рішень і розробці індивідуальних рішень — запорука конкурентоспроможності продуктів наших клієнтів, його логістичної складової.

Стратегічною метою в області якості є завоювання і збереження повної довіри Клієнтів, забезпечуючи їх послугами високої якості, визначеними на підставі аналізу задоволеності споживача і є корпоративними стандартами діяльності в процесі постійного поліпшення і вимірювання результативності та ефективності.

Якість та дотримання правових норм

Ретельне узгодження потреб і очікувань наших клієнтів з рішеннями нашої компанії і в рамках законодавства — запорука нашого довгострокового успішного співробітництва з лідерами світового ринку — замовниками наших послуг.

Розвиток

Безперервно підвищуючи власний професіоналізм та якість, з одного боку, і глибоко вивчаючи потреби наших клієнтів по індустріях, з іншого, ми розробляємо і успішно реалізовуємо ефективні рішення для наших клієнтів. Принципи постійного розвитку персоналу та вдосконалення процесів допомагають нам досягти рішення для клієнтів за рамками стандартних.

Інновації

Автоматизація процесів та інтеграція програмних рішень дозволяють більш ефективно управляти процесами і значно розширювати інформаційні дані, необхідні для різного роду оперативної і фінансової звітності для компанії і клієнтів. Постійне розширення додаткових послуг роблять послуги нашої компанії, стандартні для будь-якого експедитора, відмінними від інших.

Місія

Наша місія полягає в наданні високоякісних та ефективних логістичних послуг, в постійному безперервному вдосконаленні та розвитку для задоволення зростаючого попиту та потреб клієнтів.


Показати контакти

Вакансії в Логистическая Компания

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору