UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Люмі-Дент, ТОВ в Києві

Люмі-Дент, ТОВ

 Заблокована Перевірено
На сайті з 29 липня 2013

Опис компанії

Хочемо представити Вам нашу дружну сім'ю — професійну команду мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент». На сьогоднішній день ми найпрогресивніша мережа стоматологічних клінік у Києві та в Україні. Ми активно розширюємось — щороку ми відкриваємо нову стоматологічну клініку та збільшуємо кількість стоматологічних крісел на 3 одиниці.

Ми працюємо тільки з провідним і професійним стоматологічним обладнанням — комп’ютерний томограф, лазери, стоматологічні мікроскопи, комп’ютерна анестезія в кожному кабінеті, озон, система PRF та плазмоліфтінг, внутріротові сканери.

І наостанок, власна суперсучасна працююча цифрова зуботехнічна лабораторія прямо у нас в клініці, яка обладнана новітнім фрезером, сканером та іншою технікою.

Наша мережа клінік «Люмі-Дент» — лідер по зубній імплантації в Україні — це визнають українські постачальники імплантів MegaGen, Straumann, Nobel. Щодня виконуємо не менше 8 операцій по імплантації зубів.

Ми ніколи не зазнавали труднощів з пацієнтами — запис всіх наших лікарів заповнена більш ніж на 2 тижні вперед. Більшість наших клієнтів приходять до нас по рекомендаціях.

На сьогоднішній день колектив клінік «Люмі-Дент» становить понад 250 осіб, далі ми рішуче налаштовані розширити наш штат і не збираємося зупинятися на цьому!

Наша команда — професіонали своєї справи, ми не шкодуємо коштів для підвищення рівня кваліфікації фахівців кожного рангу.

І тепер, ми шукаємо в нашу команду тебе, людину у якої:

  • Горить вогонь в очах;
  • Є прагнення постійно розвиватися;
  • Є усвідомлення того, що більше успіху вона доб'ється працюючи в команді;
  • Чесність, відкритість, позитивний погляд на життя, пунктуальність і працьовитість — це гасло по життю.

Якщо все вище перераховане — це про Вас — станьте членом нашої дружної, згуртованої і професійної команди прямо зараз!

Приходьте до нас і переконайтеся самі — альтернативу команді «Люмі-Дент»знайти складно!

Показати контакти

Вакансії в Люмі-Дент, ТОВ


Часто шукають

↑ Вгору