UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Kasta в Києві

Kasta

 Заблокована Перевірено
На сайті з 27 жовтня 2016

Опис компанії

Kasta — найбільший модний маркетплейс одягу, взуття та аксесуарів в Україні. Вже 11 років Kasta відкриває українцям найкращі міжнародні та локальні бренди та доводить власним прикладом, що модний онлайн-шопінг це простіше, швидше та дешевше. Ми — IT-компанія, яка розвиває новий бізнес на e-commerce ринку, втілюючи свої ідеї та застосовуючи найкращі світові практики.

Бажаєте спілкуватись з нашими клієнтами та надавати їм WOW-сервіс, тоді чекаємо на вас у KastaPost або Kasta Contact Centre.

Хочете формувати та пакувати замовлення наших клієнтів, тоді саме для вас KastaFullfilment.

Ви творча людина і маєте безліч ідей – пропонуємо реалізувати їх у KastaProduction.

Захоплюєтесь роботою платіжних сервісів і мрієте розробляти IT продукт для фінансів, тоді саме для вас KastaPay.

Відчуваєте себе найкращим в онлайн маркетингу та знаєте як підвищити важливі показники. Ми на вас чекаємо у відділі Marketing.

Вмієте та знаєте як розвивати продажі, тоді наші вакансії в комерційній дирекції вас точно зацікавлять.

Kasta.ua – це:

700 талановитих співробітників;

8 000 000 клієнтів;

350 000 онлайн-відвідувачів кожного дня;

30 000 замовлень кожного дня.

Наша Місія

Захоплювати клієнтів, роблячи модний онлайн-шопінг простішим, швидшим і дешевшим. Кожен з нас відчуває важливість своїх рішень та свій внесок у розвиток компанії.

Декілька фактів про нашу команду:

  • Ми заряджені спільними цінностями та ідеями, ми любимо те, що робимо. І натхненні тим, що можемо досягти більше.
  • Наша щоденна робота полягає в тому, щоб вигадувати нове та застосувати кращі практики. У нашій компанії всі мають владу у прийнятті рішень.
  • Наша культура — культура тренувального табору та постійного розвитку. Амбіційні плани, складні задачі — це про нас.
  • Ми синхронізуємося для розуміння наших цілей та отримання зворотного зв’язку про нашу роботу. Живемо в ритмі зустрічей: Stand Up; WBR’s; Town Hall with CEO; 1:1 meetings та feedback сесії.

Наші цінності

  • ПОВАГА. Повага до клієнтів, працівників, постачальників, акціонерів, суспільства та держави. Ми визнаємо та приймаємо індивідуальність кожного, ми не забуваємо про інтереси іншої сторони, ми цінуємо потенціал. Кожен має право на гіпотезу.
  • ДОВІРА. Довіра — це основа, яка тримає разом нашу велику команду. Для нас важливо дати можливість проявити себе кожному, кращий спосіб продемонструвати довіру — дати в роботу важливий проект або завдання.
  • ЧЕСНІСТЬ. Ми будуємо чесні та відкриті відносини. Щоквартально ми зустрічаємося з CEO та ТОП менеджерами компанії, де обговорюються наші досягнення, помилки, майбутні проєкти. Чесність дає нам свободу називати речі своїми іменами — в команді, перед клієнтами і акціонерами.
  • ДИСЦИПЛІНА. Гарна ідея — ніщо без правильних дій. Дисципліна — це те, що допомагає перейти від гарної ідеї до дій, злагодженої роботи та бажаного результату.
  • НЕПЕРЕРВНИЙ РОЗВИТОК І НАВЧАННЯ. Виконуючи свою роботу, кожен наш співробітник не просто досягає результат, але і росте над самим собою. Ми переконані, що розвиток відбувається головним чином завдяки виходу із зони комфорту, пошуку рішень, бажання робити більше.


Показати контакти

Вакансії в Kasta

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору