UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Національний антарктичний науковий центр в Києві

Національний антарктичний науковий центр

 Заблокована Перевірено
На сайті з 20 липня 2018

Опис компанії

Національний антарктичний науковий центр — державна науково-дослідна установа Міністерства освіти та науки України, яка забезпечує роботу української антарктичної станції «Академік Вернадський» та координує дослідження Антарктики в Україні, створений у 1993 р.

Центр організовує щорічні антарктичні експедиції на «Академік Вернадський».

Центр об'єднує фахівців в усіх галузях полярних досліджень. Серед них як досвідчені полярники з двадцятилітнім стажем, так і наукова молодь, озброєна новими методиками.

Центр також бере активну участь у фахових нарадах, конференціях міжнародної антарктичної спільноти, озонового шару, організує геолого-геофізичні, сейсмологічні, біосферні, медико-фізіологічні, океанологічні та інші дослідження на станції, навколишніх островах, морських полігонах, формує бази даних моніторингу погоди. Водночас НАНЦ докладає зусиль до мінімізації антропогенного впливу на природу Антарктики та постійно опікується питаннями охорони навколишнього середовища, як то формування фотоідентифікаційних каталогів китів, оновлення каталогів тюленів Вендела, визначення живих організмів за «екологічною ДНК», мікробіологічні дослідження антарктичних ґрунтів.

НАНЦ представляє Україну на щорічних самітах Антарктичного договору. Україна належить до 29 держав з найвищим консультативним статусом з правом голосу і правом вето при прийнятті рішень (всього договір охоплює 47 держав).

Поряд з науковою діяльністю НАНЦ веде просвітницьку роботу, знайомлячи школярів, студентів, широку громадськість із впливом атмосферних процесів у полярних реґіонах Землі на загальний стан довкілля, природоохоронними заходами по збереженню ресурсів планети та унікальних форм життя. Також НАНЦ активно співпрацює з засобами масової інформації.

Показати контакти

Вакансії в Національний антарктичний науковий центр

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору