UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в НПК. КОМ в Києві

НПК. КОМ

 Заблокована Перевірено
На сайті з 10 травня 2017

Опис компанії

Компанія «НПК.КОМ» є вітчизняною компанією у сфері продажу товарів народного споживання за системою посилкової (дистанційної) торгівлі.«НПК.КОМ»" — це команда професіоналів, об'єднаних спільною справою — забезпеченням клієнтів якісними товарами через пошту. Наше головне завдання — задоволення споживчого попиту будь-яких клієнтів, навіть у найвіддаленіших регіонах України. Продаж за каталогами здійснюється шляхом відправлення замовлення через відділення «Укрпошта», як державного гаранта з вищим ступенем довіри населення.

Компанія "«НПК.КОМ»" працює тільки з надійними постачальниками та пропонує якісну сертифіковану продукцію для краси та здоров’я, домашнього комфорту і затишку, побуту і розваг. Провідні фахівці компанії ретельно вивчають характеристики кожного нового продукту до того, як включати його в асортимент каталогу. Зробивши зручне та комфортне замовлення із каталогів "«НПК.КОМ»", наші клієнти отримують якісні товари за доступними цінами та в найкоротший термін в будь-який куточок України. Як приємний бонус — майже в кожній пропозиції компанія "«НПК.КОМ»" дарує своїм клієнтам корисні БЕЗКОШТОВНІ подарунки*. Ми довіряємо своїм клієнтам, тому працюємо без передоплати. Оплата посилки відбувається лише при її отриманні. Тільки надійна та чесна компанія пропонує такий сервіс.

Співробітники відділу надання інформації клієнтам (Контакт Центр) — це високопрофесійні спеціалісти, готові до консультацій та оформлень обраних клієнтами товарів. Для зручності клієнтів компанія "«НПК.КОМ»" відкрила «гарячу лінію»: (044) 503−33−35. Ввічливість, компетентність та професіоналізм операторів у спілкуванні примножують гарний настрій клієнтів "«НПК.КОМ»".

З метою рекламування (популяризації) окремих товарів, компанія "«НПК.КОМ»" проводить на території України акції програми лояльності серед клієнтів компанії із визначенням власників цінних призів. Призи можна забрати в грошовому еквіваленті, тому переможці акцій за власним бажанням обирають спосіб отримання свого призу. Наразі загальний призовий фонд 2015−2016 років складає 1 000 000,00 гривень*. Це дає можливість більшій кількості клієнтів отримати цінні призи та подарунки*.

Компанія "«НПК.КОМ»" переконана, що запорука успіху — це хороші відносини з клієнтами, тому пропонує рішення, які випереджають ринок за рівнем сервісу та надійності.

Показати контакти

Вакансії в НПК. КОМ

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору