UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ПАО "АВАНТ-БАНК" в Києві

ПАО "АВАНТ-БАНК"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 19 лютого 2015

Опис компанії

Публічне акціонерне товариство «АВАНТ-БАНК» — універсальний комерційний банк та надійний фінансовий партнер. Стабільна та конкурентоспроможна позиція ПАТ «АВАНТ-БАНК» на ринку банківських послуг України дозволяє надавати послуги найвищої якості нашим клієнтам. Гнучкість та висока швидкість прийняття рішення гарантують успіх у бізнес діяльності наших клієнтів.

Пріоритетами ПАТ «АВАНТ-БАНК» є високі стандарти корпоративного управління, а також соціальної відповідальності перед Клієнтами, Партнерами, Державою та нашими Співробітниками. Ми цінуємо свою репутацію та репутацію наших співробітників, орієнтуючись на довгострокові ділові взаємовідносини.

Регіональна мережа ПАТ «АВАНТ-БАНК» нараховує 47 відділень та представлений у всіх областях України, з них: 18 — у Києві та Київській області, 29 — в інших містах України.


Авант-Банк - універсальний комерційний банк та надійний фінансовий партнер. Однак, наша найбільша гордість – команда, яку складають висококваліфіковані фахівці, інтелектуальний потенціал яких дозволяє нам рухатись вперед за будь-яких умов.

Авант-Банк сьогодні активно розширює свою діяльність в м.Києві, Київській області і в інших регіонах України.

У зв'язку з цим, ми зацікавленні в залученні як досвідчених працівників банківського сектору, так і спеціалістів, що тільки починають свій професійний шлях.

Ми очікуємо від нових співробітників високої мотивації до навчання, професійного розвитку, ефективності в роботі та дотримання корпоративних стандартів.Якщо Ви прагнете професійно розвиватися, досягати нових вершин та реалізувати себе як особистість – ласкаво просимо до нашої команди!

Актуальні вакансії на нашому новому сайті ( https://avantbank.ua/ )

Показати контакти

Вакансії в ПАО "АВАНТ-БАНК"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору