UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Подорожник, мережа аптек в Львові

Подорожник, мережа аптек

 Заблокована Перевірено
На сайті з 13 серпня 2015

Опис компанії

Мережа аптек "Подорожник" на сьогоднішній момент складається з 48 аптек розташованих у містах: Львів, Самбір, Стрий, Дрогобич, Новий Розділ, Жидачів, Мостиська, Новояворівськ, Червоноград, Броди і Золочів, Буськ, Стебник і Борислав,Турка, Івано-Франківськ, Теребовля, Волочиськ, Коломия, Калуш, Тернопіль, Бережани.

Ми маємо найвищу цінність – це люди, які звертаються у наші аптеки за кваліфікованим фармацевтичним обслуговуванням.

Ми максимально наближені до наших клієнтів, ми розуміємо їх потреби, ми щиро допомогаємо їм надаючи якісні фармацевтичні послуги. Дял нас клієнт є найціннішою людиною, яка довіряє нам!!!

Основними цінностями нашої мережі є - якість сервісу, вдоволення наших клієнтів і лояльність наших працівників.

Щоденно наші фахівці надають якісну фармопіку, пропонуючи нашим відвідувачам найкращої якості ліки, товари медичного призначення та косметичні засоби і вичерпну та корисну інформацію про них.

Ми працюємо для наших клієнтів, щодня ми вдосконалюємо яість обслуговування та прислухаємось до порад наших клієнтів.

Ми прагнено з кожним роком удосконалювати себе, долати що разу вищі вершини, вчитись на своїх помилках та щодня наближатись до своєї основної мети – найкращий, безвідмовний, професйний сервіс.

Наші працівники знають і люблять свою справу і ми допомагаємо їм покращити свої знання.

Ми перші серед аптечних мереж почали надавати безкоштовну послугу для всіх наших клієнтів – фахове вимірювання артеріального тиску та проведення консультацій по правилам тонометрії.

На сьогоднішній день ми володіємо найширшим, найактуальнішим асортиментом лікарських засобів, лікувальної косметики та медичних товарів.

Ми гарантуємо високу якість нашого товару оскільки дотримуємось відповідних умов зберігання лікарських засобів та інших товарів та строго пильнуємо їх терміни придатності.

Партнери поважають та цінують нашу співпрацю з ними.

Наша команда, прагне займати лідерські позиції на фармацевтичному ринку України, ми працюємо над собою, ми розвиваємось та ми впевнені що все у нас вийде!!!

Показати контакти

Вакансії в Подорожник, мережа аптек

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору