UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Полк спецпризначення в Україні

Полк спецпризначення

 Заблокована Перевірено
На сайті з 29 вересня 2014

Опис компанії

Головне Управління МВС України в місті Києві ПОЛК МІЛІЦІЇ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Запрошує для проходження служби в органах внутрішніх справ в місті Києві юнаків після проходження строкової служби в Збройних силах України які мають повну середню освіту.

Підрозділ виконує спеціальні завдання по охороні громадського порядку біля Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Будинку Уряду України.

Кандидати направляються на навчання в училище професійної підготовки працівників міліції, де їм виплачується стипендія щомісяця в розмірі 2000 гривень. Після закінчення навчання (5 місяців) кандидати зараховуються в полк міліції спеціального призначення ГУМВС України в місті Києві. Для іногородніх існує черга на поселення в гуртожиток та реєстрація в місті Києві. Надається безкоштовний проїзд в громадському транспорті міста Києва. Щорічно надається відпустка від 30 календарних днів без врахування проїзду по України до місця проведення відпустки та назад. Мінімальна заробітна плата становить від 2500 гривень, в подальшому збільшується. Є можливість отримувати додатковий заробіток у вільний від служби час. Безкоштовне медичне обслуговування у відомчі поліклініці та госпіталі.

На навчання направляються кандидати після проходження військово-лікарської комісії, вивчення за місцем мешкання. Після зарахування до штату підрозділу співробітник має можливість: стати на пільгову чергу на отримання житла в місті Києві, здобути вищу освіту в Київській національній академії внутрішніх справ України, піти на пенсію після 25 років вислуги в органах внутрішніх справ (в 45 років).


Показати контакти

Вакансії в Полк спецпризначення

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору