UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ПП БК Технологічне БЮРО в Києві

ПП БК Технологічне БЮРО

 Заблокована Перевірено
На сайті з 20 вересня 2021

Опис компанії

Вже більше 15 років компанія «БК Технологічне БЮРО» успішно працює на ринку деревообробної та меблевої промисловості України, надаючи повний спектр обладнання від провідних світових виробників. Починаючи з 2016 року, компанія «БК Технологічне БЮРО», як один з провідних операторів українського ринку з постачання деревообробних верстатів, інструменту та витратних матеріалів для деревообробних підприємств та компаній по виробництву меблів, провела реорганізацію з розширенням програми продажів з метою її адаптації до поточних вимог і запитам ринку.

На даний час «БК Технологічне БЮРО» є офіційним представником в Україні багатьох світових брендів в галузі верстатобудування – виробників обладнання та інструментів для обробки деревини і виробництва меблів: WEINIG (Німеччина), HOLZ-HER (Німеччина), ORMA (Італія), NEVA (Чехія), STOMANA (Болгарія), MAKOR (Італія).

Наша філософія - не гнатися за миттєвою вигодою, а будувати з нашими партнерами послідовні і довгострокові взаємини.

Наш пріоритет - плідна і взаємовигідна співпраця!

Наша місія – розбудова української галузі деревообробки і виробництва меблів шляхом постачання в Україну сучасного обладнання та впровадження передових світових технологій.

Показати контакти

Вакансії в ПП БК Технологічне БЮРО

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору