UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ПТ Ломбард "П-Элемент" в Києві

ПТ Ломбард "П-Элемент"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 23 травня 2013

Опис компанії

Повне Товариство "Ломбард "П-Елемент" Школенко і компанія" — недержавний ломбард, заснований у 2001 році.

Ломбард “П-Елемент" безперечно має свою історію на ринку фінансових послуг. Певний час це було одне відділення, яке сумлінно обслуговувало певну кількість населення одного району міста Києва. Проте часи змінюються.

Сьогодні у нас на меті постійне вдосконалення якості послуг та невпинне розширення. За останні декілька років відкрито два нових відділення, два відділення стали працювати цілодобово, проведено чимало внутрішніх реформ, завдяки яким ми дуже суттєво підняли наш рівень обслуговування. Незабаром плануємо відкриття Автоломбарду “П-Елемент".

Перед нашими працівниками поставлені високі вимоги. Усі вони кваліфіковані спеціалісти і постійно підвищують свій рівень знань. Кожен працівник ломбарду “П-Елемент" — це спеціалісти по дорогоцінним металам, як то золото, срібло та платина; знавці ювелірної справи, адже без цих знань неможливо справедливо оцінювати та вміло поводитись із коштовними прикрасами; спеціалісти з оцінювання діамантів; а ще кожен з них навчений оцінювач техніки та антикваріату; усі сумлінні економісти і навіть трішечки касири; усі ми також частково психологи, адже наша справа — це робота з людьми і часто так трапляється, що це і допомога людям у вирішенні складних ситуацій.

Якщо ви бажаєте приєднатися до нашої родини задля забезпечення стрімкого розвитку організації як єдиного організму і якщо ви знаходите в собі сили відповідати усім цим поставленим вимогам; якщо ви не боїтесь постійних змін і прагнете до постійного самовдосконалення; тоді надсилайте ваші резюме з автобіографією.


Показати контакти

Вакансії в ПТ Ломбард "П-Элемент"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору