UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в STRONG Ukraine в Києві

STRONG Ukraine

 Заблокована Перевірено
На сайті з 26 червня 2015

Опис компанії

Профіль компанії
Компанія STRONG – є одним із провідних постачальників обладнання для прийому цифрового телебачення в Європі та пропонує широкий спектр цифрових ефірних, супутникових і кабельних приймачів як супутнє обладнання до аудіо- та відеоапаратури найвищої якості у 55 країнах світу.

Історія
Компанія STRONG, заснована більш ніж 100 років назад, спеціалізується на широкому асортименті цифрових ефірних, супутникових, кабельних та IPTV приймачів на території Європи.

Про нас

Ми фокусуємось на специфічних потребах покупців щодо обладнання та послуг на території Європи

  • Приймачі телебачення високої роздільної здатності (HD)
  • Відкриті канали за допомогою CI-слотів для модулів умовного доступу (CAM), що обслуговують більшість операторів та мовних компаній в країнах Європи та Північної Африки
Місія та концепція

Бути серед провідних постачальників на ринку цифрових телевізійних технологій, виконувати аналіз та прогнозувати потреби ринку, розширювати асортимент продукції з метою надання повного спектру обладнання для прийому цифрового телебачення. STRONG продовжує розширювати ринки збуту, шляхом впровадження нових технологій. Наша мета — виробництво інноваційної, актуальної та надійної продукції для домашнього та мобільного використання.

Політика охорони довкілля компанії STRONG

Як виробник та всесвітній дистриб’ютор цифрових пристроїв та аксесуарів, компанія STRONG визнає, що її діяльність, продукція та її експлуатація можуть впливати на довкілля. З метою зведення до мінімуму шкідливого впливу ми приділяємо увагу економії енергії, яка використовується на будь-якому етапі виробництва продукції, а також впроваджуємо програму з переробки основних відходів. Також ми будемо попереджувати забруднення навколишнього середовища шляхом залучення технологій зі зниження рівня забруднення під час виробництва там, де це можливо, в тому числі приділяти особливу увагу вибору сировини та постачальників

Показати контакти

Вакансії в STRONG Ukraine

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору