UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Світ Мобільних Аксесуарів в Львові

Світ Мобільних Аксесуарів

 Заблокована Перевірено
На сайті з 13 березня 2018

Опис компанії

Компанія Світ Мобільних Аксесуарів розпочала свою діяльність понад десять років тому, із мережі роздрібних магазинів - сервісів " Світ Мобільних Аксесуарів", котрі займались як роздрібною торгівлею комплектуючих та аксесуарів для мобільних телефонів, так і спеціалісти СМА проводили ремонтні роботи техніки. За всю історію свою історію компанія світ Мобільних Аксесуарів здобула хорошу репутацію та безліч задоволених відгуків як від споживачів так і від партнерів та постачальників.

На сьогодні СМА робить наступний крок у свому розвитку та розпочинає свою інтернет-діяльність відкриваючи інтернет - магазин Світ Мобільних Аксесуарів. Ми не тільки пропонуємо роздрібну торгівлю комплектуючими та аксесуарами для смартфонів, планшетів та фото - і відео- техніки, а й надаємо вигідні пропозиції гуртовикам, а також споживачам котрі бажають не тільки купити запчастини а й одразу потребують їхньої заміни.

Кожному відвідувачу нашого інтернет-магазина ми пропонуємо не тільки широкий асортимент комплектуючих та аксесуарів за доступними цінами для мобільних телефонів, смартфонів, планшетів, фотоапаратів та відеокамер, а й гнучку цінову політику та якісну систему знижок. А висококваліфіковані спеціалісти інтернет-магазина Світ Мобільних Аксесуарів швидко та якісно нададуть вам необхідну консультацію та допоможуть обрати необхідний Вам товар.

Показати контакти

Вакансії в Світ Мобільних Аксесуарів

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору