UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ТОВ "АР БОРИСПІЛЬ" в Києві

ТОВ "АР БОРИСПІЛЬ"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 25 червня 2015

Опис компанії

"АР Бориспіль" засновано у 2002 році, 100% шведська інвестиція з 2007 року. Одна із найуспішніших агро-компаній України, входить в топ-3 за показниками врожайності та ефективності. Земельний банк налічує 38 000 га землі у Київській, Чернігівській, Житомирській та Хмельницькій областях України. Спеціалізація - товарна та насіннєва кукурудза, соя, пшениця, соняшник, ячмінь.

Стратегічними цілями компанії є покращення якості продукції, завдяки інвестиціям в технології, інноваційному підходу в рослинництві та, що найважливіше, завдяки інвестиціям в людей. Створення високо-мотиваційного середовища всередині компанії та соціально-орієнтований розвиток місцевих громад є і залишиться нашим свідомим підходом до doing business in Ukraine.

Розвиток та успіх компанії у довготривалій перспективі тісно пов'язаний з розвитком України та суспільства в цілому. Тому "Агро-Регіон" прагне до відкритості й прозорості та керується принципами взаємовигідної співпраці.

Стратегія компанії - збільшувати ефективність і рентабельність виробництва, через впровадження найсучасніших технологій та розвиток власної інфраструктури.

Ми прагнемо набути лідерських позицій на аграрному ринку України, беремо активну участь у забезпеченні продовольчої безпеки держави та дотримуємось європейських принципів ведення бізнесу.

Наша мета - разом розвивати агропромисловий сектор України та виготовляти сільськогосподарську продукцію найвищої якості, займаючи провідні позиції на ринку.

Наш основний принцип - дбайливе ставлення до оточуючого середовища прозорість та відповідальність перед суспільством.

Показати контакти

Вакансії в ТОВ "АР БОРИСПІЛЬ"


Часто шукають

↑ Вгору