UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Translationbackoffice в Україні

Translationbackoffice

 Заблокована Перевірено
На сайті з 11 грудня 2017

Опис компанії

Заснована у 2005 році, Translation Back Office швидко перетворилася на одну з найбільших в світі постачальників мовних послуг у світі та компанію з перекладу для латиноамериканських ринків.

З офісами в Аргентині, Бразилії, Перу та Сполучених Штатах служба Translation Back Office надає послуги з перекладу англійською, іспанською та португальською мовами на широкій номенклатурі спеціальних предметів.

Наші клієнти - це глобальні корпорації, розташовані у більш ніж 30 країнах, які визнають важливість стратегії міцного зростання в Латинській Америці та країнах, що розвиваються, у сучасній динамічній світовій економіці.

Translation Back Office має власну команду з 15 старших перекладачів та редакторів та 22 керівників проектів. У нас також є співробітники відділу підтримки мов та технологій, які прагнуть задовольнити потреби та виклики з точки зору якості, ефективності та вартості.

Ми доповнюємо наші внутрішні операції за допомогою надзвичайно гнучкого пулу із понад 500 досвідчених і кваліфікованих лінгвістів, які щоденно співпрацюють у наших проектах.

Наша команда кваліфікованих дизайнерів надає послуги Desktop Publishing на платформах Windows і Mac, включаючи Quark, InDesign, Photoshop, Illustrator, PageMaker та Publisher серед інших.

Ми з нетерпінням чекаємо на розвиток довгострокових ділових відносин з Вами найближчим часом.

Вакансії в Translationbackoffice

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору