UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в «Іглу» в Львові

«Іглу»

 Заблокована Перевірено
На сайті з 18 квітня 2008

Опис компанії

ТОВ ІГЛУ працює на ринку торгового і промислового холодильного обладнання з 2001 року. На сьогоднішній день ТОВ ІГЛУ має у своїх рядах достатню кількість фахівців різних професій для забезпечення якісного і своєчасного монтажу, гарантійного та післягарантійного цілодобового сервісу та моніторингу об'єктів на всій території України.

За час своєї діяльності силами ТОВ ІГЛУ було змонтовано більше 50 супермаркетів торговою площею понад 700 м2 і безліч інших магазинів меншої площі. Більшість цих об'єктів обладнані системою рекуперації тепла конденсації, більше 10 - системою моніторингу.

Фахівці фірми ІГЛУ мають досвід проведення монтажу і підключення холодильної меблів таких виробників: "СARRIER", "IGLOO", "JBG", "JBG-2", "ES-SYSTEM K", "BOLARUS", "AHMET YAR", "TEKSO" (Туреччина), "LINDE" ("CARRIER") (Німеччина), "KOXKA" (Іспанія), "АЙСБЕРГ", "РОСС" (Україна).

З 2009 року ТОВ ІГЛУ проводить монтаж холодильного обладнання для фірми CARRIER і тепер є його офіційним технічним партнером в Україні, забезпечуючи технічне підтримку ісприяння у вирішенні питань сервісу на території України.

З 2008 року фірма ІГЛУ є дистриб'ютором Güntner AG &Co. KG.

З 2009 року ТОВ ІГЛУ є сертифікованим дилером відомої шведської компанії SWEP – найбільшого виробника паяних пластинчатих теплообмінників.

З 2014 року ТОВ ІГЛУ є авторизованим технічним партнером CARRIER Сh.Т.CZ

На сьогоднішній день ТОВ ІГЛУ забезпечує гарантійне та післягарантійне технічне обслуговування супермаркетів і підприємств громадського харчування для мереж METRO Cash&Carry, McDomald’s Україна, «Кумпель Груп», «ПАККО», «ПХ Груп» і т.п.

Ключові слова:

Холодильне обладнання, вітрини холодильні, компресор холодильний, холодопостачання, меблі холодильні, стелаж холодильний, камера холодильна, морозильна, монтаж, ремонт холодильних вітрин, технічне обслуговування обладнання, сендвіч-панель, агрегат холодильний, випаровував, теплообмінник, холодильна автоматика

Показати контакти

Вакансії в «Іглу»


Часто шукають

↑ Вгору