UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Хмельницькому
  4. Резюме Банк менеджер в
  5. Банк менеджер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяБанк менеджер

Заблоковано
11 500 грн.
 17 лютого 2020  Місто: Хмельницький
Вік:33 роки
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи
Рубрики: Банківська справа, ломбарди; Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Юриспруденція, право
Готовий до відряджень

Досвід роботи

Юрист
Назву компанії приховано (Транспорт ), Хмельницький
12.2014 − По теперішній час (9 років 4 місяці)

Освіта

Н.У. Одесская юридическая академия  (Одеса)
ІПС — слідчий криміналіст
повна вища, 09.2012 − 06.2013 (9 місяців)
ХУУП (Хмельницький)
Юридичний
незакінчена вища, 09.2008 − 06.2012 (3 роки 9 місяців)

Знання мов:

Українська - Високий рівень (вільно), Англійська - Середній, Російська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Знання законодавства України, ведення договірної роботи, складання різноманітних юридичних документів; кваліфікований користувач: MS Office - навичка роботи з Internet та E-mail; володіння оргтехнікою.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички:  12.09.1990 р.н. м. Хмельницький тел.дом. (0382) 2-01-82 тел.моб. +380674448295 Резюме: м. Хмельницький тел.моб:+38-067-444-82-95 Я Гуменний Олег Ігорович,(неодружений) - народився 12 вересня 1990 року у м. Хмельницькому. Громадянин України. У 2008 році закінчив спеціалізовану Загальноосвітню школу, та вступив до Хмельницького університету управління та права який закінчив у 2012 році отримавши кваліфікацію бакалавр з правознавства, юрист. У 2013 році закінчив Національний університет ”Одеська юридична академія“, факультет Інститут Прокуратури та слідства й отримав повну вищу освіту за спеціальністю Правознавство, здобувши кваліфікацію магістра права. З 2013 по 2015 року працював органах прокуратури у Вінницькій області, та був звільнений із займаної посади у зв’язку із протесною громадянською позицією за власним бажання та відповідно до законодавства закінченням дії строку трудового договору. З 2015 року працюю у фізичної особи підприємця на посаді юриста консультанта. До кримінальної відповідальності не притягувався, під час навчання та виконання службових обов’язків допуску до державної таємниці не мав. Паралельно від основної зайнятості також маю досвід роботи у сфері комерції та фінансів а також продажу автозапчастин. Здатний швидко навчатися новим видам діяльності. Знання мов: Українська, російська – вільно; англійська, (зі словником). Професійні навички: Знання законодавства України, ведення договірної роботи, складання різноманітних документів; кваліфікований користувач: MS Office - навичка роботи з Internet та E-mail; володіння оргтехнікою. Особисті якості: Комунікабельність, активна життєва позиція, ініціативність, інтелектуальний розвиток, впевненість, принциповість, стресостійкість, креативність, відповідальність, пунктуальність, прагнення до розвитку і професійного росту.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Приносити користь суспільству та державі, нові знання та розвиток а також отримання гідної оплата праці.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору