UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Слюсар інструментальщик в
  5. Слюсар інструментальщик
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Слюсар інструментальщик

Заблоковано
 12 березня 2020  Місто: Львів
Вік:54 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Робота без кваліфікації; Інші пропозиції
Готовий до відряджень

Досвід роботи

Слюсар інструментальник по виготовленню штампів та оснастки 4 розряду
Завод Львівприлад
02.1986 − 01.1996 (9 років 11 місяців)
Читання машинобудівних креслень довідників та іншої конструкторської документаціі. Допуски, посадки, терміни і позначення що застосовуються в інженерному машинобудуванні та інструментальному виробництві. Основи знання в області технології механічної та термічної обробки металів і сплавів, і ремонтного виробництва. Професійні обов'язки включали в себе обслуговування виробничої лінії запуск зупинка встановлення і контроль технологічних параметрів необхідні в процесі виробництва, а також проведення профілактичних огляду і поточних ремонтів вузлів і механізмів.

Освіта

Львівський політехнічний інститут
Енергетик
незакінчена вища, 09.1989 − 01.1991 (1 рік 4 місяці)
Львівське середнє спеціальне професійно-технічне училище № 53
Слюсар інструментальщик
середньо-спеціальна, 09.1984 − 07.1987 (2 роки 10 місяців)

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт), Польська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Відсутність шкідливих звичок, судимостей, паспортних та візових порушень. Вся трудова діяльність підтверджена документально (трудова книжка і трудові договори).

Робота в 17 інструментальному цеху заводу Львівприлад. Виготовлення та ремонт точних і складних інструментів і пристосувань (вирізних і витяжних штампів, пуансонів,) із застосуванням спеціальної технологічної оснастки.Доводка, притирання і виготовлення деталей фігурного обриси по 7-10 квалітетами з отриманням дзеркальної поверхні. Виготовлення та ремонт вимірювального інструменту нестандартного обладнання і оснастки Робота на плоско і круглошліфувальних, радіально-свердлильних станках. Складальні-розбірні роботи відповідно до технічної документації. Робота з підйомно-транспортними механізмами. Використання у виробничому процесі ручного електроінструменту. Навики роботи з вимірювальним інструментом такі як штангенциркуль, мікрометр, кутомір, кінцеві міри, синусні і лекальні лінійки, шаблони, калібри, штіфмас, індикаторні головки годинникового типу. Розмічальні роботи згідно з кресленням.


Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Постійна робота в стабільній компанії, щоб реалізувати свої професійні знання, досвід і навички в роботі - спільно з потужною, прогресивною командою, на благо, користь, інтереси і процвітання фірми.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору