UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Вінниці, Резюме в Вишгороді, Резюме в Львові, Резюме в Тернополі
  4. Резюме Шеф - повар в
  5. Шеф - повар
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяШеф - повар

Заблоковано
20 000 грн.
 31 січня 2020  Місто: Вінниця
 Готовий до переїзду в: Вишгород, Львів, Тернопіль
Вік:60 років
Режим роботи:повний робочий день, сезонна робота, плаваючий графік роботи
Рубрики: Готельний бізнес; Ресторанний бізнес, кулінарія; Торгівля, продажі, закупівлі
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

Шеф - повар
Санаторий Белый Рояль (Туризм), Мукачево
05.2017 − 10.2017 (5 місяців)

Организация роботы кухни , изменение меню , обучение персонала . Проведение переучёта . Контроль закупки , остатков , соблюдение технологии . Соблюдение норм гигиены и СЭС.Проведение переучётов , заготовки на зиму .

Освіта

Винницкий техникум общественного питания (Вінниця)
Техник - технолог
середньо-спеціальна, 09.1980 − 03.1985 (4 роки 5 місяців)

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт)
Додатково: Вільне володіння .

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: 1с бухгалтерия , Пурус , АЙ- Кипер - склад / кухня. WORD . Уверенный пользователь .
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Кулинария , рыбалка , сбор грибов . Разработка меню , фирменных блюд , калькуляционных и технологических карт .
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Улучшение роботы кухни , усовершенствование блюд .Использование местного сырьевого рынка . Общий стаж 34 года , Шеф-поваром 32 года . Словянские кухни , кавказская, еврейская ,закарпатская , робота с печью , все виды копчённостей С/П.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору