UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Тульчині, Резюме в Вінниці
  4. Резюме Регіональний менеджер в
  5. Регіональний менеджер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Регіональний менеджер

Заблоковано
25 000 грн.
 29 січня 2018  Місто: Тульчин
 Готовий до переїзду в: Вінниця
Вік:39 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Торгівля, продажі, закупівлі
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

Менеджер регіонального розвитку
● БОН БУАССОН БЕВЕРІДЖ
09.2016 − 01.2018 (1 рік 4 місяці)
- Створення філіалу компаніі. - Підбір та навчання працівників. - Організація та налагодження систем, процесів в роботі торгової команди, складу, логістики та офісу. - Виконання плану продажу, фокусних цілей та завдань на дорученій території. - Доведення до відома працівників філії задіяних в продажі поставлених перед ними завдань, перевірка готовності до вирішення поставлених завдань, розподілення ділянок роботи між ними. - Проведення перемовин з присутності та представленості торгових марок компанії
Регіональний тренер
● Якобз Дау Егбертс Україна
02.2015 − 09.2016 (1 рік 7 місяців)
- Відрядженні в зв’язку з несенням відповідальності за три регіони. - Проведення польових тренувань відносно представників торгових, супервайзерів. - Допомога у координації торгівельної команді, допомога у налагоджені менеджерського циклу та його складових. - Проведення аудиторних тренінгів для представників торгових та супервайзерів. - Запровадження новинок, розробок, та створення презентацій для працівників компанії.
Супервайзер
● Крафт Фудз Україна (Монделіс Україна)
09.2010 − 02.2015 (4 роки 5 місяців)
- Виконання плану продажу, фокусних цілей та завдань на дорученій території - Проведення перемовин з присутності та представленості торгових марок компанії - Координація торгівельної команда, постановка цілей, завдань та визначення потенціалу території, перевірка поставлених цілей за допомогою сторчека, аудиту. - Польові тренування представників торгових, перевірка поставлених цілей, мотивація торгової команди за допомогою інструментів та ресурсів наданих компанією - Відрядженні в зв’язку з несенням відповідальності за два обласні центри. - Проведення перемовин з приводу присутності торгових марок компанії, дотримання та розширення долів на полицях мереж АЗС та НКЗ.
Представник торговий
● Крафт Фудз Україна
05.2009 − 09.2010 (1 рік 4 місяці)
- Виконання плану продажу на дорученій території - Виконання цілей та пріоритетів на дорученій території - Проведення перемовин з присутності та покращення представленості торгових марок компанії.

Освіта

● Вінницький державний аграрний університет
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
повна вища, 02.2011 − (2011 років 2 місяці)
● Інститут післядипломної освіти
менеджер - економіст
повна вища, 09.2006 − 01.2018 (11 років 4 місяці)
● Вінницький державний аграрний університет
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
повна вища, 09.2004 − 06.2007 (2 роки 9 місяців)

Знання мов:

Український - Професійний (експерт), Російський - Професійний (експерт), Англійський - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: ● Здібність управляти собою і своїм часом; здібність визначати розумні особисті цінності; Здібність визначати особові цілі і цілі компанії; здібність займатися саморозвитком; здібність до нововведень; здібність розуміти сучасні підходи з управління; здібність навчати; контактність, вміння спілкуватися; стрессостійкість; домінантність. ● Водійські права категорій А.В.С. ● Свідоцтво про здобуття професії оператора комп’ютерного набору. ● Наявність закордонного паспорту. ● Перемога у багатьох змаганнях серед регіонів та всередині нього, нагороди подяки та грамоти під час роботи у вище згаданих компаніях.

● Робота з людьми для досягнення організаційних цілей і економічного успіху; служіння цілям організації; вивчення попиту і пропозицій на ринку; планування діяльності організації; комунікація (встановлення і розвиток взаємодії між персоналом, іншими установами, персоналом та кліентом); пошук і використання необхідних засобів і ресурсів для найкращого досягнення основних цілей організації; розробка бізнес-плану і контроль над його реалізацією, керівництво (доведення інструкцій і повноважень); організація і оцінка роботи підлеглих, контроль за виконанням даного завдання; участь в процесі прийому, підбору і допомога в професійно-кваліфікаційному зростанні працівників; проведення переговорів, бесід з клієнтами; проведення презентацій.,

● Створення та прийняття участі у розробці, впровадженні тренінгів, презентацій новинок, мотиваційних програм, зміни кроків візиту, бланків сторчека та польового тренування, створення збірки подолання заперечень для торгового представника та супервайзера.

● Проходження тренінгів: 10 кроків успішного візиту; цикл менеджера 1 та 2 частина; успішне ведення перемовин; навички польового навчання; ефективні збори; відбір персоналу.

● Українська вільно, Російська вільно, Англійська з словником.

● Знання ПК на рівні впевненого користувача.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Отримання посади менеджер регіонального, територіального розвитку

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору