UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Теплику, Резюме в Вінниці
  4. Резюме Соціальний педагог, вихователь, практичний психолог, секретар-діловод, секретар-друкарка в
  5. Соціальний педагог, вихователь, практичний психолог, секретар-діловод, секретар-друкарка
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Соціальний педагог, вихователь, практичний психолог, секретар-діловод, секретар-друкарка

Заблоковано
10 000 грн.
 17 липня 2018  Місто: Теплик
 Готова до переїзду в: Вінниця
Вік:34 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Наука, освіта, переклади; Офісний персонал
Готова до відряджень

Досвід роботи

Практичний психолог, соціальний педагог
Бджільнянська ЗОШ І-ІІ ступенів, Тополівська ЗОШ І-ІІ ступенів, Погорільська ЗОШ І-ІІ ступенів
01.2015 − 07.2018 (3 роки 5 місяців)
Керуватися в роботі Етичним кодексом психолога. Зберігати професійну таємницю, не поширювати відомостей отриманих у процесі діагностики, консультування або корекційної роботи, якщо це може завдати шкоди дитині чи ц оточенню. Конфіденційну інформацію про клієнта практичний психолог надає виключно на запит керівника Центру практичної психології і соціальної роботи. Іншим особам така інформація надається в узагальненому вигляді. Використовувати в своїй професійній діяльності виключно методики, технології, методи, які пройшли соціально-психологічну експертизу в Обласному центрі практичної психології і соціальної роботи. Запобігати випадкам здійснення психодіагностичної, розвивально-корекційної, консультативно-методичної роботи особам, які не мають відповідної фахової підготовки або права на таку діяльність. Знати програмно-методичні матеріали і документи щодо обсягу, рівня знань, розвитку дітей, вимоги державних стандартів до забезпечення навчально-виховного процесу, основні напрямки і перспективи розвитку освіти, психолого- педагогічної науки. Вести відповідну документацію та статистичну звітність за результатами досліджень. Планувати та організовувати свою роботу відповідно до нормативів витрат часу на основні види роботи психолога ( Методичний лист Міністерства освіти і науки України №1/9-352 від 27.08.2000). Брати участь в роботі педагогічної ради школи і нарадах, які проводяться адміністрацією школи. Брати участь в роботі шкільної атестаційної комісії.
Соціальний педагог
Районний центр практичної психології та соціальної роботи
10.2011 − 01.2015 (3 роки 3 місяці)
Забезпечувати соціально-педагогічний супровід дітей та підлітків в системі освіти. Сприяти взаємодії навчальних закладів, сім’ї, служб у справах дітей, соціального захисту, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, кримінальної міліції та інших підрозділів державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, неурядових та громадських організацій з метою адаптації дитини до вимог соціального середовища і створення умов для її сприятливого розвитку. Вивчати та оцінювати особливості діяльності і розвитку учнів, мікроколективу (класу чи групи), шкільного колективу в цілому, досліджувати спрямованість впливу мікросередовища, особливостей сім’ї та сімейного виховання, позитивного виховного потенціалу соціального середовища та джерела негативного впливу на учнів; проводити соціально-педагогічні дослідження, надавати консультативну допомогу дітям, батькам або особам, які їх замінюють, вчителям та іншим працівникам навчального закладу. Прогнозувати на основі спостережень та досліджень посилення негативних чи позитивних сторін соціальної ситуації, що впливає на розвиток особистості учня чи групи; прогнозувати результати навчально-виховного процесу з урахуванням найважливіших факторів становлення особистості.
Вихователь групи продовженого дня
Теплицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
09.2010 − 10.2011 (1 рік 1 місяць)
Організовувати та проводити позакласну навчальну та виховну роботу в закріпленій групі, а також суспільно – корисну та культурно – масову роботу з дітьми групи. Формувати у вихованців моральні навички до навчання, праці, суспільної власності та особистого майна, навички культури поведінки. Контролювати дотримання учнями режиму дня, організовувати виконання домашнього завдання, проведення культурно – масових, оздоровчих та інших заходів. Заохочувати учнів до художньої, науково – технічної творчості, спортивних секції тощо. Підтримувати постійний зв'язок з батьками та вчителями учнів, дотримуватися єдиних педагогічних вимог до школярів. Планувати виховну роботу в ГПД, забезпечувати виконання плану, приймати участь у методичній роботі та підвищувати свою кваліфікацію. Вивчати індивідуальні особливості учнів, нахили та здібності, їх сімейні обставини та житлово – побутові умови. Координувати свою роботу з роботою класного керівника. Вести встановлену документацію по ГПД, надавати адміністрації відомості про успішність та поведінку учнів, готувати характеристики ( при необхідності) на учнів.
Вожатий у дитячому таборі
Табір
07.2007 − 08.2008 (1 рік 1 місяць)
Складати план роботи і дотримання його виконання. Щоденно організовувати і проводити роботу з виховання і активного відпочинку дітей. Регулярно підводити підсумки роботи та висвітлювати їх через газету. Стежити за дотриманням чистоти і порядку на території табору. Складати плани і звіти, звітувати на педагогічній раді, аналізувати результати зміни. Керуватись наказами і розпорядженнями керівника табору, педагогічної ради, чергового по оздоровчому табору.

Освіта

Уманський ДПУ ім. П.Тичини
Практична психологія. Соціальна педагогіка.
повна вища, 09.2007 − 05.2012 (4 роки 8 місяців)
Навчально-виробничий центр
Оператор комп'ютерного набору
не має значення, 01.2006 − 05.2006 (4 місяці)

Знання мов:

українська - Професійний (експерт), російська  - Професійний (експерт), англійська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Захоплення: вишивка бісером, більярд.

Уміння та навички

індивідуальне та групове консультування;володіння психодіагностичними методиками, обробка отриманих результатів;розробка і реалізація програми бажаних особистісних або організаційних змін; розробка тренінгових програм;вміння працювати з людьми ;впевнене знання психології;кваліфікований користувач ПК та офісної техніки; володіння мовами: російська, українська - вільно, англійська (із словником).

Особистісні якості: енергійна, уважна, відповідальна, комунікабельна, дисциплінована,ініціативна, наполеглива, легко навчаюся, адекватно реагую на критику,стресостійка.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору