UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Касир, Продавець, Флорист в Києві
  5. Касир, Продавець, Флорист
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Касир, Продавець, Флорист

Заблоковано
6 000 грн.
 30 жовтня 2018  Місто: Київ
Вік:29 років
Режим роботи:позмінна робота
Рубрики: Дизайн, творчість; Торгівля, продажі, закупівлі; Робота без кваліфікації
Готова до відряджень

Досвід роботи

Кондитер
ТОВ
01.2014 − 04.2014 (2 місяці)
Наш магазин робив торти на регіони: тобто роботи було дуже багато,і персоналу відповідно. Працівниця яка відповідала за процес збивання крему, невстигала його збивати.з ранку по приходу на роботу отримували вказівки, хто - скільки повинен за зміну до хліба - оформити тортів. Кожен торт за своїм складом важкий. І процес готування теж. Випічка коржів, ми за неї теж відповідали, так як коржі різні за складом. Далі крем, просочення, знову корж і фінішна пряма з оформлення зовнішнього вигляду. Заготовки стружок, насіння, горіхів і тд. і т.п. Також желатин який ми самі собі варили по пропорциям, вірніше ті співробітники які відповідали за гаряче фінішне оформлення. Спочатку оформляти, украшаешь.Потом найважчий і неприємний процес заливання торта желатином. Далі відносили в холодильник (камеру). Згодом за годину ті торти які заливні желатином , діставали з камери,різали та фасували.
Касир торгівельного залу
ТОВ
10.2012 − 07.2013 (8 місяців)
-робота з касовим апаратом, терміналом -ведення касових операцій -проведення готівкових та безготівкових розрахунків -ведення касової дисципліни -прийом, облік, видача, зберігання грошових коштів

Освіта

Вище Професійне Училище 25
Обліковець бухгалтерських даних, Касир в банку
середньо-спеціальна, 09.2013 − 10.2018 (5 років 1 місяць)

Знання мов:

Українська, Російська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: - Працелюбність - Відповідальність - Порядність - Пунктуальність - Старанність - Кмітливість - Комунікабельність ЗАХОПЛЕННЯ: - Пінг - понг. * Займалась приблизно 2 роки * ( зайняла 1 місце по Києву ) - Футбол: * Це моє захоплення дитинства, і по сьогоднішній день. Коли є вільна година і гарна компанія,з задоволенням проводжу час на футбольному полі. А також займалась : волейболом, баскетболом, стрибками в довжину та плаванням. Захоплююсь вишиванням бісером ( Ікони )

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору