UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Поліграфолог в Києві
  5. Поліграфолог
Запропонувати вакансію
Колесніченко Олександр

Поліграфолог

Заблоковано
 23 грудня 2022  Місто: Київ
Вік:40 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Інші пропозиції
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Поліграфолог
НГУ (Службово-бойова діяльність), Харків
10.2012 − По теперішній час (11 років 6 місяців)

Проводжу опитування з використанням поліграфа з різними категоріями особового складу за тематикою та конкретних питань представлених замовником опитування з використанням новітніх методик детекції брехні американських (Utah MGQT, AFGQT, DLST та ін.) і українських («Методика виявлення прихованої інформації» – тест на знання відомого/невідомого рішення; тест перевірки версій) фахівців.

Є практичний досвід опитування з використанням поліграфу за наступними напрямками:

  1. Професійно-психологічний відбір на службу, переміщення на керівні посади (виявлення ознак приховування чи викривлення анкетних даних, окремих фактів біографії; мотиву прийняття на військову службу, призначення на посади; причетність до діянь, що передбачають юридичну та кримінальну відповідальність).
  2. Проведення службових перевірок (витік або передача службової інформації, розголошення об’єктом опитування відомостей, що становлять державну таємницю, службову або конфіденційну інформацію, співпраця з особами інших держав; виявлення ознак зловживання алкогольними напоями, уживання наркотичних та (або) психотропних речовин, крадіжки, корупційні ризики та ін.).
  3. Проведення службових розслідувань.
  4. Проведення перевірок на державну зраду, співпраці з незаконними збройними формуваннями, співпраці зі РФ.

Освіта

НУЦЗУ (Харків)
Психологія
повна вища, 08.2003 − 07.2008 (4 роки 10 місяців)

Додаткова освіта

 20.02-18.03.2017 – здобута кваліфікація цільового призначення застосування поліграфа «Проведення експертиз щодо психофізіологічного визначення брехні», проведеного керівниками американського міжнародного інституту поліграфа (АПР) та компанії Axciton Aystems inc. за сприянням посольства США в України (сертифікат від 18.03.2017, що відповідає міжнародним нормам ATSM e2000-02 «Standard guide for minimum basic education and training of individuals involved of deception (PDD)».
 27.03-25.04.2019 – пройшов навчання за програмою підвищення кваліфікації фахівців з поліграфних досліджень при Національній академії служби безпеки України. Свідоцтво про підвищення кваліфікації № 20001823/000409-19.

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Вільно

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору