UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Завідуючий виробничо-технологічною лабораторією в Києві
  5. Завідуючий виробничо-технологічною лабораторією
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяЗавідуючий виробничо-технологічною лабораторією

Заблоковано
20 000 грн.
 23 вересня 2019  Місто: Київ
Вік:44 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Ресторанний бізнес, кулінарія; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

завідуючий виробничо-технологічною лабораторією
ТОВ "Чанта Маунт" (Виробництво хлібобулочних виробів), Київ
12.2018 − 09.2019 (9 місяців)

1. Успішне впровадження у виробництво виробничо-технологічної лабораторії з «нуля» на новому підприємстві (підбір та придбання лабораторного обладнання, хімічних реактивів, розроблення та впровадження лабораторної документації);

2. Організація досліджень сировини або готової продукції та інше в зовнішніх лабораторіях, які акредитовані по ДСТУ 17025;

3. Організація своєчасного та безперебійного проведення вхідного контролю сировини та матеріалів згідно вимог діючої нормативної документації;

4. Організація контролю напівфабрикатів, готових хлібобулочних виробів на різних стадіях виробництва щодо показників якості та безпечності (органолептичні і фізико-хімічні та інші показники) згідно вимог діючої нормативної документації;

5. Забезпечення щодо не допускання відвантаження готової продукції в торгівельну мережу, яка не відповідає показникам якості та безпечності;

6. Складання та видача декларації виробника на готову продукцію;

7. Складання проектів маркування та нанесення його на пакування виробу;

8. Заповнення необхідною інформацією технічних паспортів на продукцію для партнерів;

9. Замовлення та отримання штрих-кодів на продукцію;

10. Брала активну участь в розробленні та впровадженні системи менеджменту безпеки харчових продуктів FSSC 22000 та HACCP

інженер-технолог
ТОВ "Перший столичний хлібзавод" (Виробництво хлібобулочних виробів), Київ
01.2018 − 11.2018 (10 місяців)

1. Розрахунок рецептур, поживної цінності та фізико-хімічних показників;

2. Складання технологічних інструкцій;

3. Проведення вхідного контролю сировини та матеріалів.

начальник лабораторії технологічної
ТОВ "Київський БКК" (Випуск кондитерських виробів), Київ
10.2014 − 11.2017 (3 роки 1 місяць)
  1. Організація досліджень сировини або готової продукції та інше в зовнішніх лабораторіях, які акредитовані по ДСТУ 17025;
  2. Організація своєчасного та безперебійного проведення вхідного контролю сировини та матеріалів згідно вимог діючої нормативної документації;
  3. Організація контролю напівфабрикатів, готових кондитерських виробів на різних стадіях виробництва щодо показників якості та безпечності (органолептичні і фізико-хімічні та інші показники) згідно вимог діючої нормативної документації;
  4. Забезпечення щодо не допускання відвантаження готової продукції в торгівельну мережу, яка не відповідає показникам якості та безпечності;
  5. Складання проектів маркування для відділу маркетингу;
  6. Заповнення необхідною інформацією технічних паспортів на продукцію для партнерів;

7. Замовлення та отримання штрих-кодів на продукцію

провідний інженер-технолог
ПАТ "Київхліб" (Випуск кондитерських виробів), Київ
02.2011 − 10.2014 (3 роки 7 місяців)

1. Розрахунок однофазних, багатофазних уніфікованих, робочих та пофазних рецептур на кондитерські вироби;

2. Складання технологічних інструкцій та карт;

3. Впровадження у виробництво нових кондитерських виробів;

4. Проведення випробовування нової сировини.

інженер-технолог
ПАТ "Київхліб" (Кондитерське виробництво), Київ
01.2009 − 02.2011 (2 роки 1 місяць)

1. Вхідний контроль сировини та матеріалів;

2. Контроль правильності нанесення маркування на пакуванні.

контролер харчової продукції
ПАТ "Київхліб" (Кондитерське виробництво), Київ
02.2008 − 01.2009 (11 місяців)

1. Контроль органолептичних показників кондитерських виробів;

2. Контроль за умовами та термінами зберігання готових кондитерських виробів

кондитер
ПАТ "Київхліб" (Кондитерське виробництво), Київ
07.1998 − 02.2008 (9 років 7 місяців)

1. Художнє оздоблення тортів.

Освіта

Національний університет харчових технологій  (Київ)
технологія зберігання і переробки зерна
повна вища, 09.2002 − 12.2007 (5 років 2 місяці)

Знання мов:

Російська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: MS Office: Word, Excel, Outlook
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Література, туризм
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Отримати постійну роботу зі стабільною офіційною заробітною платою

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору