UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Рівному
  4. Резюме Юрисконсульт, юрист в
  5. Юрисконсульт, юрист
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяЮрисконсульт, юрист

Заблоковано
4 000 грн.
 29 жовтня 2019  Місто: Рівне
Вік:36 років
Режим роботи:вільний графік роботи, віддалена робота, часткова зайнятість
Рубрики: Юриспруденція, право
Готовий до відряджень

Досвід роботи

юриcконсульт
Група компаній "Renamax Group" (Перевозки, Логистика, СТО, Трейдинг), Рівне
07.2015 − По теперішній час (8 років 9 місяців)

юридична підтримка діяльності підприємства з усіх правових питань, організація діловодства та документооббігу, складання договорів поставки, СТО та перевезення, контроль за виконанням договорів, ведення переговорів з контрагентами, аналіз документації по будівництву, захист прав в суді, стягнення заборгованості, державна реєстрація внесення змін до установчих документів та відомостей про юридичну особу, оскарження податкових повідомлень-рішень.

юрист
Рівне-торг (Виробництво та оптова торгівля, експорт/імпорт), Рівне
01.2011 − 06.2015 (4 роки 5 місяців)

юридична підтримка бізнесу підприємства з усіх правових питань, що виникають в процесі господарської діяльності, отримання документів дозвільного характеру, складання міжнародних договорів поставки та купівлі-продажу, ЗЕД, представлення інтересів в судах, стягнення заборгованості, ведення переговорів, збір та підготовка документів для участі в тендерах, оскарження податкових повідомлень-рішень, реєстрація торгових марок/логотипів/знаків.

юрист
Дісор (Інтернет технології, розробка сайтів, хостинги), Рівне
08.2009 − 12.2011 (2 роки 3 місяці)

розробка проектів договорів, претензійна робота, досудове врегулювання спору, представництво інтересів підприємства в господарському суді, стягнення заборгованості, податкові спори.

юрист
Адвокатське бюро Гарантія безпеки
02.2008 − 02.2009 (1 рік )

представлення інтересів та захист прав осіб в суді по цивільних справах, складання процесуальних документів, державна реєстрація юридичної особи, внесення змін до установчих документів та відомостей про юридичну особу

Освіта

Київский університет права НАН України
Правознавство
повна вища, 09.2004 − 08.2009 (4 роки 11 місяців)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Знання ПК на рівні користувача (Microsoft Office, Internet Explorer, ІПС Консультант, Експерт - юрист).
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Вміння систематично підвищувати свою професійну кваліфікацію, вивчати законодавство і практику його застосування, індивідуальний підхід до справи, вміння зберігати таємниці, легко сприймаю нову справу, легко адаптуюсь в різних умовах, швидко знаходжу правильний вихід із ситуації, маю швидке мислення в стресовій ситуації, використання принципу домінантності інтересів клієнтів. Свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю. Посвідчення водія категорії "В", власний автомобіль. Готовий до відряджень. Хоббі: спорт, активний відпочинок. Для досягнення поставлених цілей викладаюсь по максимальному, пунктуальний, відповідальний до покладених на мене задач, цілеспрямований на ефективний результат. Ініціативний, комунікабельний, ціную в людях чесність, віддачу, активність, почуття гумору.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Юридичний супровід бізнесу. Здобуття нових знань, нові знайомства з діловими людьми-професіоналами. Повна самореалізація, використання своїх навичок і досвіду для досягнення власних успіхів з користю для компанії.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору