UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Єланці
  4. Резюме Администратор сайта, контент менеджер, системный администратор в
  5. Администратор сайта, контент менеджер, системный администратор
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Администратор сайта, контент менеджер, системный администратор

Заблоковано
6 000 грн.
 24 березня 2017  Місто: Єланець
Вік:56 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: IT, WEB фахівці
 Перебуваю в шлюбі  Готовий до відряджень

Досвід роботи

державний інспектор з питань ІТ та обліку платників
Єланецька ДПІ
01.2014 − 04.2016 (2 роки 3 місяці)
встановлення, супроводження і оновлення програмного забезпечення,налаштування програм, встановлення криптосерверу, встановлення серверу Windows 2008 і його підтримка, налаштування і підтримка локальної мережі з 20 компютерів, прийом звітності від платників податків, облік платників податків, оброблення цієї звітності, аналіз результатів обліку платників, передавання звітності до Головного Управління ДФС в Миколаївській області, ведення державного реєстру фізичних осіб. Створення ЕЦП різних АЦСК, навчання подання звітності до ДФС в різних програмах. Надання косультацій платникам податків при наданні звітності до ДФС, при постановці на облік.
програміст
Єланецька центральна районна лікарня
11.2010 − 06.2013 (2 роки 6 місяців)
створення локальної мережі на базі до 20 компютерів, організація поштового серверу і створення режиму автоматичного фунціонування електронної пошти на базі ПЗ THEBAT, супроводження різних баз лікарні (база флюорографічних знімків, база чорнобильців, база медичних документів і т.д.), супроводження спеціалізованого ПЗ MEDOC(звітність), Зарплата, Склад і Матеріали, Кадри, Бухгалтерський облік, робота з ЕЦП, облік компютерів, технічний супровід, антивірусний захист.
начальник відділу персоніфікованого обліку та інформаційних систем
Управління ПФУ в Єланецькому районі
11.1999 − 10.2009 (9 років 10 місяців)
встановлення, супроводження і оновлення програмного забезпечення з персоніфікованого обліку в ПФУ, налаштування програм і СУБД Персоніфікований облік, встановлення серверу Windows 2003 і його підтримка, налаштування і підтримка локальної мережі з 20 компютерів, прийом звітності від клієнтів ПФУ – платників внесків до ПФУ, оброблення цієї звітності, аналіз результатів, передавання звітності до Головного Управління ПФУ в Миколаївській області.
начальник відділу автоматизації
Єланецьке відділення банку Україна
03.1993 − 02.1999 (5 років 11 місяців)
встановлення і супроводження спеціалізованого програмного забезпечення і прикладного ПЗ банківських процесів, налаштування програм і СУБД «Операційний день банку», налаштування електронних поштових систем зв’язку з головним банком, налаштування систем захисту і обробки платіжних документів, керування відділом, отримання вихідних форм звітності за операційний день і їх друк на АЦПУ.

Освіта

Київський політехнічний інститут
інженер математик
повна вища, 09.1984 − 03.1993 (8 років 5 місяців)

Знання мов:

українська - Професійний (експерт), російська - Професійний (експерт), англійська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Вільно використовую більшість можливостей в MS Word та MS Excel. В MS Excel зробив програму для нарахування зарплати в організації до 20 осіб, зробив програму тарифікації та штатний розпис в організації на 260 осіб з використанням різноманітних формул MS Excel. . На сайті 1UA.COM.UA веду особисту сторінку, а також сторінки населених пунктів с.Півні Єланецького району, смт.Єланець Миколаївської області, с.Буда Рокитнівського району Рівненської області. Вивчив систему створення сайтів UCOZ і створив сайт http://elanselr.ucoz.ua/ З фотооб’єктами працюю в програмі ASDSEE, PAINT.NET. В фотошоп не працюю. Організовував і проводив місячні курси на 10 осіб 2 рази по навчанню працюючих осіб роботі з персональним комп’ютером (Windows XP, Word, Excel) в комп’ютерному класі школи і навчав викладачів ліцею. Проявив ініціативу в ПФУ і сформулював Пропозиції по вдосконаленню взаємодії між відділами в управлінні та по економії коштів управління які надав в обласне управління. За цю роботу отримав відзнаку Грамоту Пенсійного Фонду України. С фото работаю в ASDSEE и PAINT.NET.

творча особа, люблю навчати і аналізувати

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: пошук нового проекту

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору