Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Контроль організації торгово-технологічного процесу, правильне оформлення торгового залу, викладання товарів, наявність цінників, збереження товарно-матеріальних цінностей, дотримання правил торгівлі, правильність застосування цін і якість надання торговельних послуг покупцям. 2.2. Консультації покупців з питань розміщення товарів у магазині, наявності товарів у продажу, їх якості та цін.
Контроль своєчасного поповнення робочого запасу товарів, правильного використання торговельно-технологічного обладнання.
Розгляд претензії покупців, пов'язаних з торговельним обслуговуванням, і прийом обґрунтованих рішень.
Вживання заходів щодо прискорення обслуговування покупців, створення для них комфортних умов торговельного обслуговування, запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій, що виникають під час обслуговування покупців.
Стеження за раціональним розміщенням продавців, контролерів, касирів на робочих місцях.
Контроль дотримання працівниками правил безпечного ведення робіт, протипожежної захисту, виробничої санітарії та гігієни, правил внутрішнього трудового розпорядку. Готування пропозиції щодо матеріального заохочення найбільш старанних працівників.
Інформування керівництва підприємства (відділу, товарної секції) про наявні недоліки.
Здійсненнч контролю за виконанням працівниками вказівок керівництва підприємства по торговельного обслуговування населення.
Знання,розуміння і застосування діючих нормативних документів, що стосуються діяльності.
Знання і виконання вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.
Підписатись на розсилку нових резюме: "Адміністратор, охоронник в Херсоні"