Бармен-офіціант
10.2016 − 01.2017 (3 місяці)
Старший офіціант
09.2016 − 01.2017 (3 місяці)
Підготовка залу до роботи.
Контроль роботи та вигляду офіціантів.
Стажування нових офіціантів.
Редагування цін в меню.
Підготовка заявки на необхідні товари.
Збір, формування та подача замовлень.
Розрахунок гостей.
Підтримання дисципліни.
Мотивація співробітників.
Бармен-офіціант
02.2014 − 02.2017 (3 роки )
Сервіровка столу та обслуговування банкетів.
Формування банкетних меню.
Прикрашання залу до банкетів та весіль.
Контроль за чистотою, станом і комплектністю приборів, посуду і скатертинами і серветками.
Консультування гостей про особливості страв та напоїв.
Підтримання чистоти залу, бару та літнього дворика.
Замовлення та закупка необхідних продуктів та товарів.
Вирішення суперечливих та конфліктних ситуацій в закладі.
Ведення касової книги, підготовка податкових звітів.
Проведення інвентаризації товару та посуду.
Адміністратор ресторану
12.2013 − 01.2014 (1 місяць)
В мої обов'язки входило:
Збільшення прибутковості закладу;
Управління персоналом;
Планування, аналіз продажів;
Бюджетування дохідної та витратної частини закладу. Контроль їх виконання та оптимізація;
Робота з постачальниками (пошук оптимальних постачальників, закупівлі - управління залишками, замовлення, контроль строків поставок, асортименту, кількості та якості продуктів);
Забезпечення і контроль дотримання правил і норм охорони праці, техніки безпеки, протипожежного захисту, виробничої санітарії та гігієни;
Участь в інвентаризаціях.
Особистий помічник старт-менеджера
06.2012 − 12.2012 (5 місяців)
Отримала безцінний досвід запуску ресторану з «0»;
Розробляла бізнес-план;
Доопрацювала концепцію закладу з урахуванням побажань засновників;
Вела переговори з постачальниками продукції;
Займалась розробкою всієї необхідної документації та оформленням документів;
Вирішувала всі організаційні питання;
Складала асортиментний перелік;
Контролювала дотримання технологічних і санітарних норм;
Будувала та контролювала ефективну взаємодію персоналу залу, кухні і бару;
Контролювала дотримання стандартів та якість обслуговування;
Проводила аналіз роботи підприємства (товарний і матеріальний);
Забезпечувала адміністративно-господарську діяльність;
Контроль за дотриманням ведення документації та фінансової звітності.
Адміністратор кафе
03.2011 − 10.2012 (1 рік 7 місяців)
До моїх обов'язків входило:
організація роботи персоналу на кухні та залі,
розстановка кухарів за процесами,
контроль видачі страв з дотриманням калькуляційних і технологічних карт,
навчання нових працівників кухні та залу,
контроль зберігання продуктів,
дотримання санітарно-гігієнічних норм,
вирішення конфліктних ситуацій.