UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Адміністратор, секретар, інспектор з кадрів в Києві
  5. Адміністратор, секретар, інспектор з кадрів
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Адміністратор, секретар, інспектор з кадрів

Заблоковано
6 000 грн.
 11 грудня 2017  Місто: Київ
Вік:39 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: HR, управління персоналом; Офісний персонал; Керівництво
 Є діти 

Досвід роботи

Інспектор з кадрів відділу кадрів
ТМО «ПСИХІАТРІЯ» у місті Києві
09.2013 − 11.2017 (4 роки 1 місяць)
Оформлення прийому, переведення і звільнення працівників відповідно до законодавства про працю; формування і ведення особових справ працівників, внесення змін, пов’язаних з трудовою діяльністю; заповнення, ведення, облік і зберігання трудових книжок, визначення трудового стажу, видача довідок про теперішню і минулу трудову діяльність працівників; ведення обліку надання відпусток працівникам, контроль за складанням і додержанням графіків чергових відпусток; оформлення документів, необхідних для призначення пенсій працівникам підприємства та інше.
Адміністратор
ТОВ «АРТ-ДИЗАЇН»
02.2012 − 09.2013 (1 рік 6 місяців)
Прийом телефонних дзвінків і організація прийому відвідувачів; ведення документообігу та ділової переписки;підготовка аналітичних звітів про роботу компанії; оперативне виконання завдань керівника; організація забезпечення офісу канцтоварами, витратними матеріалами та інше.
Секретар
ТОВ «ПРАКСЕТ»
11.2007 − 02.2012 (4 роки 2 місяці)
Ведення документообігу; обробка кореспонденції; оперативне виконання завдань керівника; організація зустрічей, нарад і прийом відвідувачів; забезпечення життєдіяльності офісу; організація і супровід ділових поїздок співробітників компанії (замовлення квитків, бронювання готелів, підготовка документів для отримання віз); робота з кур'єрами.
Секретар
Дитяча клінічна лікарня №9
09.2006 − 07.2007 (10 місяців)
Прийом і розподіл телефонних дзвінків; робота з оргтехнікою; організація діяльності лікарні; облік і контроль оформлення документації, що йде на підпис керівникові; складання ділових документів.
Інструктор з праці
Київська міська клінічна лікарня №1
09.2005 − 07.2006 (9 місяців)
Застосування сучасних методів трудової терапії відповідно до призначень лікарів, праця під їх контролем; визначення з лікарем для кожного хворого методи та способи праці, перехід від простих до більш складних трудових процесів.

Освіта

ДЕТУТ
Бухгалтерський облік
незакінчена вища,  −

Знання мов:

Українська мова - Професійний (експерт), Російська мова - Професійний (експерт), Англійська мова - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Впевнений користувач ПК та офісних програм; грамотна усна і письмова мова; навички проведення заходів; організаторські здібності; знання ділового етикету; уміння мотивувати персонал; навички ведення переговорів та ділової переписки та інше. Активна життєва позиція; висока працездатність; комунікабельність; стресостійкість; організованість.

Впевнений користувач ПК та офісних програм; грамотна усна і письмова мова; навички проведення заходів; організаторські здібності; знання ділового етикету; уміння мотивувати персонал; навички ведення переговорів та ділової переписки та інше.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Пошук постійної роботи

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору