Особисті якості, хобі, захоплення, навички:  Організація і координація роботи офіціантів та барменів;
 Складання графіків роботи персоналу;
 Замовлення продукції;
 Робота з накладними;
 Робота з інвентаризаційними відомостями;
 Навчання персоналу;
 робота в 1С;
 Планування і контроль ціноутворення;
 Звітність, бюджетування;
 Ведення касової документації.
- підготовка асортименту продукції для ТТ;
- відкриття нових ТТ;
- набір продавців;
- контроль і аналіз продажів ТТ;
- провадження нових планів щодо розвитку мережі;
- аналітика та звітність.
З 02.02.2015р. по теперішній час – менеджер торгових точок ТМ «Jonardano» ;
З 15.09.2014 р. по теперішній час – адміністратор у вегетаріанському арт-кафе «Green»;

З 12.06.2014р по 22.08.2014р адміністратор Пабу
«Радлер»;

З 08.11.2012р по 11.06.2014р оператор на ПП «Окко - Нафтопродукт» АЗС №65;

01.02.2009р. по 30.10.2012р. офіціант – інструктор ресторану «Криївка».2004 - 2009 рр. – ЛНУ імені Івана Франка , механіко – математичний факультет, спеціальність – прикладна і теоретична статистика , освітньо – кваліфікаційний рівень – спеціаліст.