Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Мета:
Отримання посади адміністратора, щоб реалізовувати свої знання і практичний досвід для благополуччя і розвитку ресторану, а також для власного професійного та матеріального зростання. Отримати роботу у сфері готельно-ресторанного бізнесу, що дозволяє проявити вже набуті знання і навички роботи в колективі, з можливістю кар'єрного зростання.
Особисті якості:
Комунікабельність, цілеспрямованість, упевненість в собі, пунктуальність, бажання розвиватися як кваліфікований працівник, cтійкість до стресових ситуацій, вміння приймати миттєві рішення в складних ситуаціях.
Додаткова інформація:
1. Володіння мовами:
Українська-рідна, російська - на рівні фахового спілкування, англійська- розмовна.
2. Впевнений користувач ПК (Microsoft Word, Microsoft Excel, Internet, поштові програми,1с бухгалтерія - на рівні користувача.) Знання фіскального апарату.
3. Права водія категорії В
4. Закордонний паспорт.
Додаткові курси та тренінги:
1.Пройшов тренінг «Гостинність та стандарти обслуговування» (18.09.2012р., прем’єр готель «Дністер», м.Львів)
2.Пройшов тренінг «Адаптаційний» (19.03.2013р., прем’єр готель «Дністер», м.Львів)
З 28.08.2012р. - по теперішній час: ПАТ ТГК «Дністер» (м. Львів, ТК Кінг Крос).
Посада-бармен (старший зміни).
Обов'язки та навички:
- відкриття кафе, підготовка залу до робочого дня;
- ведення та контроль за дотриманням графіку, табелювання;
- обслуговування гостей;
- ведення касових дисциплін, робота з фіскальним апаратом;
- робота з документацією (накладні, рахунки, акти)
- замовлення та контроль приходу барної продукції, термінів реалізації;
- робота на барі, видача барної продукції, приготування напоїв;
- замовлення продукції внутрішнього переміщення у поставника;
- х-звітність робочого дня, відкриття - закриття зміни;
- проведення інвентаризації.
З 11.11.2010р. по 28.03.2012- ТОВ «Ніка Захід» (м. Львів)
Посада-торговий представник
Обов’язки та навички:
- контроль асортименту та наявності товару на торгових точках, магазинах, ринках;
- викладка товарів згідно планограми;
- спілкування з покупцями, пропонування акційного товарного асортименту;
- інформування покупців про переваги продукції;
- збільшення кількості продаж за допомогою зацікавлення покупців в певному виді товарів;
- підписання угод та звірок з контрагентами;
- внесення замовлень та формування накладних в 1 с бухгалтерії;
- контроль дебіторської заборгованості;
- виконання планів та поставлених задач.
З 08.01.2008р. по 31.08.2010 -ТОВ «Теремок» ресторан Опанас (м. Київ)
Посада-офіціант
Обов’язки та навички:
- практичні знання та навики обслуговування гостей в ресторані;
- складання меню для різних типів міроприємств;
- організація, щодо проведення дитячих та дорослих днів народжень, весіль, корпоративів, фуршетних столів;
- навики проведення інвентаризації;
- введення звітності ресторану.2007-2008 рр. м. Сміла ПТУ №5. Спеціальність: оператор комп’ютерного набору, налагоджувальник технологічного устаткування (електронна техніка)