UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Адвокат в Києві
  5. Адвокат
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Адвокат

Заблоковано
5 000 грн.
 21 листопада 2017  Місто: Київ
Вік:60 років
Режим роботи:часткова зайнятість
Рубрики: Юриспруденція, право
Готовий до відряджень

Досвід роботи

Адвокат
ЮФ "Правовий меридіан"
01.2012 − 11.2017 (5 років 10 місяців)
складання процесуальних документів та представлення інтересів сторін в судах усіх рівнів в цивільних, адміністративних, господарських та кримінальних справах. взаємодія з державними, контролюючими та правоохоронними органами; підготовка відповідей на запити контролюючих та правоохоронних органів; участь у виїмках, оглядах, обшуках, захист та представництво інтересів роботодавця; представництво інтересів стягувача (боржника) в рамках виконавчого провадженні; земельні відносини, договори оренди майна, власність та нерухомість, оренда, підготовка наказів, розпоряджень, інструкцій.

Освіта

КНУВС
«Правознавство», кваліфікація «юрист»
повна вища, 07.2009 − 06.2012 (2 роки 11 місяців)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: - знання ПК (MS Office, Word, Excel, Internet) - Лига, НАУ – вільний користувач ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ Посвідчення водія категорії A, B, C, D. Можливість відряджень. Вільне володіння комп’ютером. МОВИ Вільне володіння українською та російською мовами, курси англійської. ПЕРСОНАЛЬНІ ЯКОСТІ • організаційні навички; • здатність працювати як в команді так і одноосібно; • здатність проявляти ініціативу; • прагнення до особистого та професійного розвитку; • врівноважений, комунікабельний, раціональний; • відсутність шкідливих звичок.

Досвід складання процесуальних документів та представлення інтересів сторін в судах усіх рівнів в цивільних, адміністративних, господарських та кримінальних справах.

взаємодія з державними, контролюючими та правоохоронними органами; підготовка відповідей на запити контролюючих та правоохоронних органів; участь у виїмках, оглядах, обшуках, захист та представництво інтересів роботодавця;
представництво інтересів стягувача (боржника) в рамках виконавчого провадженні;
земельні відносини, договори оренди майна,
власність та нерухомість, оренда, підготовка наказів, розпоряджень, інструкцій.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: часткова зайнятість

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору